Brijanje

gost 436421

Aktivan član
Poruka
1.732
Sta koristite za brijanje kao i za posle brijanja?

Ja sam od malih nogu uvijek komercijalno Gillette tako da vec par godina koristim Pro Glide (vjerovatno najbolje od brijaca sto moze da se uzme kod nas) ali sam vidio neki novi sa necim plavim koji je, cini mi se, fiksiran...nije pokretan kao Pro Glide - je li probao neko?

Inace sam uvijek mastao da uzmem pravu britvu kao i onu cetku sa kojom bih nanosio neku skupu pjenu a ne ove komercijalne za masovnu upotrebu sto se rukama razmazuju po licu...

Tako do aftersejvova, takodje Gillette ali poslednji put uzeh onaj kao balsam sto je kao krema...znaci ‘ne radi me’ nekako nema onog prijatnog peckanja nego je nesto previse blag, doslo mi je bilo rakiju da uzmem i izmazem po licu.

Eto.

Gillette je najbolji. Mada ja vremenom menjam. Najduze koristim Gillette Fusion ili pro glide od kad se brijam. Meni je iz Lidla dobar sa 3 I sa 5 ostrice. Aftershave bilo koji ne mora Nivea I Gillette. Gelovi isto. Pene slabije. Dm je imao dobar gel Alverde koji ne peni kao iz limenke. Mnogo su dobra stvar. Nema ih vise od jesenas.

Ma sta god je na akciji.

Te pene, gelove za brijanje i ostale gluposti sam koristi kao klinac. Onda sam shvatio da je to bacanje para.

Sad koristim sampon ili gel za tusiranje, sta god da je masnije. Volim i one gelove sa kuglicama ulja.

ima forum samo za brijanje srpski nas. :lol:

i likovi na njemu do bola perverzno pisu o tome, samo o brijanju, tone tema i tone postova, ja ovo, ja ono, meni noz niz dlaku meni uz, treci se svadja sto njegove zilete ne vole...ma :lol:

ja se registrovao jer sam imao pravi brijac-britvu od nekog svabe vojnika iz wwIi solingen koji je kao nov stavio im fotku i kad pocese ko gejevi svi ljubavne izjave samo da im isti prodam za 10 do 20 evra ko sto traze fotku onog mugatua za istu lovu na ljisu. cirkus.

ekipa da pobegnes... ali fetis je ok, ne fali nista, jedno pravilo za brijanje je najbolje. uvek se brijes posle tusiranja jer se pore na licu bolje otvore i lepse izgleda.

После туширања обавезно. Од првог дана. Односно другог дана. Прво бријање у школским данима било трауматично, већ ме прозвали "брко" стиснем петљу и одлучих да постанем "ин". Руке се тресу, сав се исекох,али остадох жив. :hahaha:
После брко није брко већ је другарице крко. :mrgreen:

Ja se nisam trudio ali mi kazu da vise nema Gilette koje sam ja koristio kao prve, tih ulozaka za nosac....Tako da sam iznenadjen porukama koje kazu da je neki model dugo na trzistu...
Ja mislio to je 2 sezone i onda ide noviji , vise gumica, ostrica ili bolja zglobnost i slicno..

Inace imam tako jaku bradu a nezno lice, a volim brijanje ostricom, ali cesce se brijem aparatom.
Sad mogu da se brijem i britvom, navikla ruka na ugao , skoro sam nesto na brzinu , ali navikla ruka, tacno sam osetio da sama vuce kako treba....naravno ostanu par tackica, da li skinute bubuljice ili sta vec....bude 2,3 tacke koje malo krvare....ali to je kad se dugo ne brijes britvom ili brijacem..

Dok sam bio mladji koristio sam Gillette, strogo Nivea balsam, gel za brijanje...U neko doba probao obican Bic i presao na njega. Bolje mi je radio posao nego svi oni markirani 2,3,4,5 nozeva.Vec ga dugo nisam video, pa sam na Gillette-u.😔

Back