S
Stari Lisac
Gost
obrijane devojke i muskarci(ne brada) , da cujem ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha-Ha ...znam kako je to upravo imam tih problema ...estetika po cenu ceskanjasanja:prijatnije je, ali neugodno kad raste i zasvrbi a ti na sred terazija...
Skroz si u pravu.sanja:prijatnije je, ali neugodno kad raste i zasvrbi a ti na sred terazija...
A, sta si ti, u stvari, htio da cujes...?)))Stari Lisac:obrijane devojke i muskarci(ne brada) , da cujem ?
Gazdarica:A, sta si ti, u stvari, htio da cujes...?)))Stari Lisac:obrijane devojke i muskarci(ne brada) , da cujem ?
beba:Gazdarica:A, sta si ti, u stvari, htio da cujes...?)))Stari Lisac:obrijane devojke i muskarci(ne brada) , da cujem ?
Pa, verovatno da nas sve svrbi.[/quot
Ha Ha , pa ne nisam to heto , hteo sam da pitam da li volite kaada je on ili ona obrijan kada je sve glatko i nezno
A znas ...ako svrbi , pa tu je neki AFTER SHAVE )))
Stari Lisac:after shave peče, najbolja je NIVEA.beba:Gazdarica:A, sta si ti, u stvari, htio da cujes...?)))Stari Lisac:obrijane devojke i muskarci(ne brada) , da cujem ?
Ha Ha , pa ne nisam to heto , hteo sam da pitam da li volite kaada je on ili ona obrijan kada je sve glatko i nezno
beba:Stari Lisac:after shave peče, najbolja je NIVEA.beba:Gazdarica:A, sta si ti, u stvari, htio da cujes...?)))Stari Lisac:obrijane devojke i muskarci(ne brada) , da cujem ?
HAHAH....TACNIJE RECENO BALSAM ..IDEALAN JE
Stari Lisac:obrijane devojke i muskarci(ne brada) , da cujem ?
Zeljko:me proba imam 20 god,iskustvo(zavidno) 20 cm,
Kada si majke ti merio to "iskustvo"?A mislis i da se devojke primaju na "toliko" iskustvo?
Jel je brijete celuLord of Chaos:E, zato cim pocne da svrbi, ja obrijam ponovo....
sasha:...brijanje naravno,pogotovo na ovu vruchinu,ne zelim ni da zamishljam da cica u koju se zagledam ima bushizzzzz izmedju nogu...mala pista moze to mi je cool totalno,da ne govorim o tome koliko je lakshe pruziti cicama lizing kada su glatke i doterane...ono sto me zanima(devojke)-kakvo mishljenje imate o mushkoj depilaciji(ruke,grudi stomak,eventualno i noge)?Gotivite kad je dlakavo ili kad glajduje?
atomski mrav:Zana pomazi me po glavi ako volis glatko... bas sam je ocelio prije par dana! 8)