Brijanje stidnih dlacica??

• Začetnik teme Začetnik teme Reggie&LoLi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se dole povremeno "podsisam" de cu da se brijam, dal' ste normalni bre. I brijanje ispod pazuha (sto se tice muskog dela populacije) mi nije bas ok, mada imam ortaka koji to radi.

Nista ogavnije nema nego kad vidis zensko "zaraslo" ispod pazuha, po nogama... fuj!
stidne dlake su vec stvar izbora, pozeljno je obrijano, ako ne to, onda bar uredno podsisano!

Milow:
Milojko Vasic:
Mojne da si lud ! Otkud ti ta ideja ? To ne rade pravi muškarci.

Ovako misli balkanski redneck.
hunh.jpg
A ti si pravi muskarac pa ti kica zivi u sumi,a? :lol:

Elena_:
....jao sto se nasmeja ovim komentarima.....
Moj stav nije musko kad je obrijano..........volim prirodne muskarce.....
Milojko ima pravo razmisljanje i ti sto postavi temu poslusaj njega,covek razmislja logicno.
Budi musko kad ti je bog dao da jesi,uzivaj u sebi i u svojim muskim carima,ako te voli voli takvog kakav jesi, ako ne i da stiklice obujes i usnice namazes nebi joj bilo dovoljno.
Ne pravi od sebe majmuna........
To se zove ženska! Uz Milojka najbolje razmišljanje do sada. A seka-perse naka načnu novu temu.

PRVO osamdesete su prosle
DRUGO evolutivno gledano stidne dlake su sluzile da se ne bi hvatale bube (govorim o zenama a i o muskarcima)
posto smo izmislili odecu i bube ne mogu tek tako da udju znaci nepotrebne su
TRECE znojne zlezde koje se nalaze izmedju prepona i ispod miske izlucuju
sadrzaj slican urinu za razliku od znojnih zlezda koje se nalaze na ostatku tela koje izlucuju sadrzaj slican vodi
CETVRTO kao sto je rekla nevesela zgodnije je za felacio zar bi stvarno zeleo da ti devojka u toku felacia pocne da pljuje dlake i da time kvari zadovoljstvo i tebi i sebi
PETO a sto se tice pravih muskaraca verujem da nekima je i dalje u glavi ideja da zenu treba da pivuku motkom u glavu i da je odvuku u pecinu ali
moram da kazem neke stvari su se promenile i ako ovo jeste balkan a i ti pravi muskarci su verujem sve ali ne pravi muskarci ali to ko je pravi muskarac je za neki drugi topic
SESTO obostrana higijena kao sto je rekla tamo gde sam... radi obostranog uzivanja i radi sebe
ps:nemoj da preterujes obrij samo bitne delove ostalo podsisaj i mozes u pocetku da ocekujes neki ekcem ali kupi pantenol kremu i nemoj da stavljas aftershave
i nikako ali nikako nemoj da koristis depilacionu kremu nikako jeste lakse ali sprzices se a to ni malo nije zabavno
a i sve zavisi od ukusa pitaj je da li ce joj se to svideti tad ces znati sta da uradis

Ma najbolja je depilacija vrucim voskom.Naravno u kucnoj varijanti je malo teze to izvesti ako niste strucni ali iskustvo vremenom pomaze.Onaj ko ne zeli da se sav ulepi kod kuce pa zaglavi nedaj boze sa ohladjenim voskom preporucujem salon.Ja sam licno za vruc vosak i to odradim kod kuce jednom mesecno i verujte fenomelano je.Najmanje si dve nedelje potpuno miran i koza ti je kao bebina guza.Nakon dve nedelje -nekad i tri- dlake tek pocinju ponovo da rastu tako da je jedan put mesecno sasvim dovoljno.Jeste da prvi put vidis sve zvezde vasione jer bas boli ali vremenom se naviknes tako da je svaki sledeci put lakse a i isplati se kad vidite rezultat.
Samo hrabro

pravi muskarac:
DRUGO evolutivno gledano stidne dlake su sluzile da se ne bi hvatale bube (govorim o zenama a i o muskarcima)
sadrzaj slican urinu za razliku od znojnih zlezda koje se nalaze na ostatku tela koje izlucuju sadrzaj slican vodi
CETVRTO kao sto je rekla nevesela zgodnije je za felacio zar bi stvarno zeleo da ti devojka u toku felacia pocne da pljuje dlake i da time kvari zadovoljstvo i tebi i sebi
PETO a sto se tice pravih muskaraca verujem da nekima je i dalje u glavi ideja da zenu treba da pivuku motkom u glavu i da je odvuku u pecinu ali
moram da kazem neke stvari su se promenile i ako ovo jeste balkan a i ti pravi muskarci su verujem sve ali ne pravi muskarci ali to ko je pravi muskarac je za neki drugi topic
SESTO obostrana higijena kao sto je rekla tamo gde sam... radi obostranog uzivanja i radi sebe
ps:nemoj da preterujes obrij samo bitne delove ostalo podsisaj i mozes u pocetku da ocekujes neki ekcem ali kupi pantenol kremu i nemoj da stavljas aftershave
i nikako ali nikako nemoj da koristis depilacionu kremu nikako jeste lakse ali sprzices se a to ni malo nije zabavno
a i sve zavisi od ukusa pitaj je da li ce joj se to svideti tad ces znati sta da uradis
BRAVO!!!!

GOSCA:
MA ZNATE STA, AKO VEC DEVOJKE MORAJU DA SE DEPILIRAJU ZBOG MUSKIH DEBILA, STO NE BI I MUSKARCI MALO ZBOG ZENA. BOLJE GA DEPILAJTE NEGO DA VAM OKO NJEGA RASTE ZIVA OGRADA! KAD JE DEPILIRAN IZGLEDATE CISTIJE!
E bas tako i ja se slazem,ako se mi vec mucimo ima i oni da prodju kroz isto,sto doduse ne znaci da bas moraju na vruc vosak,ali brijanje je skoro neophodno, i naravno ispod pazuha ide pod obavezno:)

Espanol:
Elena_:
....jao sto se nasmeja ovim komentarima.....
Moj stav nije musko kad je obrijano..........volim prirodne muskarce.....
Milojko ima pravo razmisljanje i ti sto postavi temu poslusaj njega,covek razmislja logicno.
Budi musko kad ti je bog dao da jesi,uzivaj u sebi i u svojim muskim carima,ako te voli voli takvog kakav jesi, ako ne i da stiklice obujes i usnice namazes nebi joj bilo dovoljno.
Ne pravi od sebe majmuna........
To se zove ženska! Uz Milojka najbolje razmišljanje do sada. A seka-perse naka načnu novu temu.
Ma da!!! :twisted: Priroda,a?! E zamislite onda nas neizdepilirane,zbun pod miskom,dlakave noge kao u "lane moje",a dole da ne pricamo... Verujem da bi bili odusevljeni!!!C,c,c... :roll: :roll: :roll: :twisted:

ganja:
Peta W.:
DJ_MaRe:
Ma po meni, devojka osim kose, obrva i trepavica ne bi trebalo da ima ni jednu dlaku na telu... jos kada to spojimo sa onim topicom o tangama... mmmmm 8)
Slazem se... Iako sam vise za poluboxerice,nego za tange.. :wink: Ne mora bas sve da otkriva,ukljucite mastu malo... :wink:

a ne mora bas ni sve da obrije 'dole'
to je bljak...
ma ne znas ti... uostalom, pre dva minuta si rekla da ti je zivotna zelja da si musko... sta mi ti sada kvaris sanjarenje... :?

yyyyy:
Ma najbolja je depilacija vrucim voskom.Naravno u kucnoj varijanti je malo teze to izvesti ako niste strucni ali iskustvo vremenom pomaze.Onaj ko ne zeli da se sav ulepi kod kuce pa zaglavi nedaj boze sa ohladjenim voskom preporucujem salon.Ja sam licno za vruc vosak i to odradim kod kuce jednom mesecno i verujte fenomelano je.Najmanje si dve nedelje potpuno miran i koza ti je kao bebina guza.Nakon dve nedelje -nekad i tri- dlake tek pocinju ponovo da rastu tako da je jedan put mesecno sasvim dovoljno.Jeste da prvi put vidis sve zvezde vasione jer bas boli ali vremenom se naviknes tako da je svaki sledeci put lakse a i isplati se kad vidite rezultat.
Samo hrabro
mpzes li mi detaljnije opisati

pravi muskarac:

Vidi svaka ti cast,ja sam da se obavezno svaki muski mora obrijati,mislim na celu okolinu penisa i anusa,i to je preko potrebno za dobar i zestok sex.Ja inace volim i lud sam za obrijanim telom,te me isto uzbudjuje do neslucenih razmera.Takodje me uzbudjuje i prilikom samog brijanja.nez anam da li jos nekog to uzbudjuje....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back