Brijanje ispod pazuha

A zasto mi zene moramo da se brijemo i depiliramo i budemo ono glatke, ciste i lepog tena a vi muskarci dlakavi ko licki medjedi?
Znas li bre ti bre kolko sve to boli, kosta i uzima vremana.
Sve za vas a ovde na ovom forumu nas pljuju i smatraju da smo svega seksualni objekt.
Ovaj sugenzi je stvarno stvarno bezobrazan

Hvala svima na odgovorima, a sto se tice tvog odgovora potpuno se slazem sa tobom. Za kucne poslove najvaznije je raspodeliti ko sta radi, a ne sve zena da radi. To je moje misljenje, pozdrav.

Sent from my iPad using Forum Krstarice mobile app

Pozz,
Verujem da ova tema postoji samo me zanima hitno vase misljenje? Ja sam se sada obrijao ispod pazuha i zanima me da li da nastavim sa time ili ne?

Dobro,u kom veku ti zivis?Jbt,to ti je sasvim normalna stvar,za muskarca koji drzi do sebe i vodi racuna o sebi i izgledu...Naravno da nastavis...
Sto to rece jedna ovde,sta ima u tome da muskarac bude kao medved?

nikad nisam brijao dlake niti cu, bas sa dlakama je higijenskije.
moja zena je ludela i stalno bi mi se prisunjala iza ledja da me pomirise.
a polovnjace su mi cokale yaya cak iako su bila chupava...nije im smetalo...jesu me nagovarale al nisam hteo.

Poslednja izmena:
Ne razumem te što briju jaja. To mi deluje kao previše osetljivo mesto, kao da bi mogla da se pocepa mudna kesa:)

Haha, da, i može :)

Mora da se bude baš pažljiv, jer je koža na tom mestu stvarno jako osetljiva. Toliko je osetljiva da većina trimera (običnih mašinica za šišanje) stvara mikro-rezove koji krvare kao ludi.

Zato je žilet mnogo bolja opcija, ali mora da se bude pažljiv, inače... :twisted:

Немој,ако Бога знаш!
Фали,јер је непотребна у 99,9% случајева.

pa da, mojne se depilirate, nije u modi majke mi, odvratno nesto, budi musko, odnosno budi kako tebi najlepse, ako se ribi nekoj svidjas ili ne dlake na intimnim mestima su poslednje do cega dodje hehe :) plus, kad vec imas ribicu i zaljubljen si pa ona mozda preferira da osisas pazuh pa ti ga osisaj eto njoj za ljubav, ali osisaj samo kao mojne da brijes ziletom inace bice ti crveno i bubuljicavo...

- - - - - - - - - -

I meni je to potpuno brijanje nekako pederashki :neutral:
Skrati makazama, trimerom na neku malu duzinu i to je to

pa da, to sam hteo da kazem, malo sisnes i to je to, a u p m, kakvo brijanje depliranje fuj

1010766_474573165950897_316253042_n.jpg

Back