JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
NIje ona više muslimanka. Pravoslavna je i ima ime Jelena.
to je urbana legenda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad' će Hrvati da popi*zde!![]()
Bosnjakinja pravoslavne vere.
to je urbana legenda...
k'o sto si ti srbin katolicke vere...![]()
Ako ti kojim slucajem predjes na islam bit ces Veliki Mujo.
Ja sam Talijan katolicke vere, a ti rece da si sa Kosova, siptarka?
A ti mali Ujo.
Zvaću te uj'o moj.
Ja sam Talijan katolicke vere, a ti rece da si sa Kosova, siptarka?
A ti mali Ujo.
Zvaću te uj'o moj.
Mujaga mali kad promenis veru.
Naravno da se ne prevode.
Ali zato u Srbiji na History kanalu, u emisiji o hrvatskim kraljevima, išao je uredno srpski prijevod hrvatske naracije.![]()
Naravno da se ne prevode.
Ali zato u Srbiji na History kanalu, u emisiji o hrvatskim kraljevima, išao je uredno srpski prijevod hrvatske naracije.![]()
pa i Srbima sa severa traba tiltl za Ivkovu slavu i Zonunedavno je na RTLu ili Novoj išao film Ivkova Slava, ja se baš zagrijao da ga pogledam al' sam nakon pola sata patnje odustao.
to su trebali titlovat, 50% nisam skuzio šta pričaju, a nisam mlad i znam mnogo srbizama al ovo je šou..
šteta filma
naše sramota titlovat srpske filmove i onda meni unište čari jednog navodno dobrog filma![]()
Zato sto ste vi ucili nas jezik u zajednickoj drzavi, ma kako se on zvao, a ne mi vas, i danas ne znam sta znaci koje ime meseca, neke obicne reci koje svaki dan upotrebljavate, ako je ne cujem u kontekstu da bar nagadjam, to sa vama nije slucaj...
pa i Srbima sa severa traba tiltl za Ivkovu slavu i Zonu![]()
U bivsoj drzavi se vas standard ucio kod vas i mislim u CG i BIH. Mada se sluzbeno jezik u SRH zvao hrvatski ili srpski od srpskog se ucilo godisnje 2-3 štiva na cirilici i ekavici. A cirilicu jedva da je tko i naucio, zaboravili bi ono malo ubrzo. Ne sjecam se da sam ikad pisao neki ispit na cirilici itd.
A ovo sto govoris da neke reci ne razumes, e ne razumem ni ja, znam da za razno povrce imate totalno drugacije nazive, za neke stvari, predmete itd. Ja sam privi put prije 3 godine cuo za sunđer. Kazem koji je to k... sad sunđer... posljie shvatim da je to spužva.
- - - - - - - - - -
Tu Zonu kuze eventualno Bugari a vama to na RTS islo bez titlova?![]()
Zonu kuže svi sa Juga Srbije a Bugari je ne kuže bez titlaU bivsoj drzavi se vas standard ucio kod vas i mislim u CG i BIH. Mada se sluzbeno jezik u SRH zvao hrvatski ili srpski od srpskog se ucilo godisnje 2-3 štiva na cirilici i ekavici. A cirilicu jedva da je tko i naucio, zaboravili bi ono malo ubrzo. Ne sjecam se da sam ikad pisao neki ispit na cirilici itd.
A ovo sto govoris da neke reci ne razumes, e ne razumem ni ja, znam da za razno povrce imate totalno drugacije nazive, za neke stvari, predmete itd. Ja sam privi put prije 3 godine cuo za sunđer. Kazem koji je to k... sad sunđer... posljie shvatim da je to spužva.
- - - - - - - - - -
Tu Zonu kuze eventualno Bugari a vama to na RTS islo bez titlova?![]()
Emisija o hrvatskim kraljevima... da nije to bilo na SciFiUniversal kanalu?