Brejvik: Srbi su za vreme NATO bombardovanja pokazali "krstaški" mentalitet kome teži

Wojciech

Domaćin
Banovan
Poruka
3.629
235429_brejvik4-foto-beta-ap_ff.jpg

LINK

Kao i vecina sveta, i on je prilicno neinformisan i izmanipulisan. Milosevic je prihvatao Siptare sakom i kapom, to nije krstaski, nego budalasto. Kakvo je to "krstastvo" u jednom rezimu, koji saradjuje sa muslimanima i komunistima. Kada se taj napad dogodio, ja sam bila u Danskoj, sredjivala sam neku dokumentaciju. U prvi mah svi su pomislili da je to islamski teroristicki akt, a ispostavilo se da je to samo neki Norvezanin. Ja kazem, da ce se na kraju otkriti da njega gura AlKaida, da bi se osvetila Srbima.

znači saće ispadnemo gori od klasičnih desničara...:lol:

Какви су смрадови тај тзв.суд и Норвежани - прво су објавили на сва звона ДА НЕЋЕ ПРЕНОСИТИ ШТА ПРИЧА У СВОЈОЈ ОДБРАНИ БРЕЈВИК - а сада од свега што лупа ПИШУ САМО ПРОТИВ СРБА.... нећу се зачудити ако до краја буду измислили да је Брејвик у ствари Србин...

zazkam se drugar strahobalno mi je sto spominje moj narod takav covek

Исто као што је Америма страхобално када неки Србин помиње њихов народ. Као што је Брејвик за нас терориста, талибан, исто смо и ми Срби тако талибани, терористи, неандерталци у очима Амера, и као такве дивљаке нас они неће. А ти и даље сањај амерички сан.

Исто као што је Америма страхобално када неки Србин помиње њихов народ. Као што је Брејвик за нас терориста, талибан, исто смо и ми Срби тако талибани, терористи, неандерталци у очима Амера, и као такве дивљаке нас они неће. А ти и даље сањај амерички сан.
pa mi treba da proemnimo tu sliku o naama...

Predlazes da se kolektivno pokajemo zbog Brajvikovog dela i inspiracije?

Cini mi se da se tamo Srbi kolektivno osudjuju kao inspirator.

brejvik je iskren u svom verovanju i nije nimalo lud... naravno da treba da ga roknu jer zlocin je zlocin ali recidiv onoga sta se tamo desava se vidi vec istorijski jako brzo... sve novine sa istoka jako pazljivo prate sudjenje i svi govore o povezanosti izraela i norveskih politicara koji su bili pod njihovim uticajem da svesno pustaju takvu propagandu....a izrael najmanje ikom treba da popuje o rasizmu.

Back