Breaking Bad (2008)

Pa kad ne shvataš njenu maestralnost; u suprotnom bi znao da postoji pravičan razlog za šizenje. Ne moraš gledati, niko tebe ne tera, ali to samo znači da propuštaš najbolje što bilo koja TV serija može ponuditi. Ima već fanova na pretek što se serije tiče, a tek će ih biti, s obzirom da je AMC započeo pre neki dan BB maraton od prve do poslednje epizode, tako da će mnogo veći broj gledati finale. A uz dobijen Emmy za najbolju seriju ove godine, sledeće očekuj barem 3 Emmyja, za najbolju dramu, glavnu ulogu, i sporednu ulogu..

Breaking bad je jedna od najboljih serija svih vremena.Zanimljiva kombinacija drame i krimi šanra.Orealna serija sa dosta stila i ukusa,sa fenomenalnom radnjom,glumom i odličnim likovima.Nije čudo što je to omiljena serija Čimi Kimela

Počeo sam da gledam od početka... Rano je reći, i nije mi loša... Ipak se ispostavilo da je bolje ići po redu nego parcijalno, jer skoro nijednu seriju do sada nisam pogledao od početka... Obično uhvatim negde pred kraj ili sredinu i privuče me, ali ova mi nije bila ok u komadima... Šta znam, zaista ne mogu da kažem da je najbolja serija koju sam ikada gledao (jer nije) ali nije loša. Mada opet smatram da toliki HYPE nije baš normalan...

Počeo sam da gledam od početka... Rano je reći, i nije mi loša... Ipak se ispostavilo da je bolje ići po redu nego parcijalno, jer skoro nijednu seriju do sada nisam pogledao od početka... Obično uhvatim negde pred kraj ili sredinu i privuče me, ali ova mi nije bila ok u komadima... Šta znam, zaista ne mogu da kažem da je najbolja serija koju sam ikada gledao (jer nije) ali nije loša. Mada opet smatram da toliki HYPE nije baš normalan...

Ovo se mora gledati od pocetka, jer je razvoj likova ono sto je najbitnije.

Hajp ko hajp, bolje da se dobre stvari veličaju nego neke loše :)

Inače, taman se završila serija, uživaj u narednim danima jer ćeš se navući na seriju brže nego na meth :cool:

ih5YVV3.jpg

SPOILER:

Finale je potpuno zadovoljavajuće, ništa nije ostavljeno slučaju, dosta neočekivanih scena, tipa ona sa grey matter duom. Mislio sam da će ih Walt roknuti ali ispade potpuno suprotno. Farewell porodici, opet science bitch! u akciji, i odličan okršaj na kraju. Uh kako mi je drago bilo kad je Jessie davio Todda, jecao sam od sreće :D

Da, i ja sam se ponadala da ce se osvetiti onom paru, ali dobra ideja da se bolje iskoriste :D
Todd manje vise ali Lidia :lol:
Nego sta bi Waltu da se predomisli za Jesse-ja...izgleda da su hteli da ga ulepsaju za kraj, da kane koja suza
U svakom slucaju solidna serija :)

Breaking Bad was 62 episodes. The 62nd element on the periodic table is samarium. Samarium is used 2 treat lung cancer.

Gilligan je lud što se tiče detalja :lol:

Inače, za Džesija, kad je video u kakvom je stanju, a i shvatio da je on glavni krivac za to, sažalio se na njega... iako je isprva išao sa namerom da i njega ubije.

Ja pogledao prve 3 epizode...Ništa posebno! U dilemi sam da li da nastavim dalje.

Jednostavno, ima previše američko-reperskog-eminem-yo proseravanja. To možda pali Amerikance, ali meni djeluje skroz plitko, da ne kažem odbojno.

Ja pogledao prve 3 epizode...Ništa posebno! U dilemi sam da li da nastavim dalje.

Jednostavno, ima previše američko-reperskog-eminem-yo proseravanja. To možda pali Amerikance, ali meni djeluje skroz plitko, da ne kažem odbojno.

Moj savet ti je da preguraš do druge sezone, pa kad počneš drugu, onda ćeš znati da li je za tebe. Mnogima prva nije legla (uključujem i sebe tu i još neke ljude).

Back