Da li ima neko predlog za 'brdoviti plac'' u okolini Beograda, dobar pogled, pozeljno sumovit, da je dozvoljena gradnja, voda struja u blizini, do 35 km. ?
Pozdrav
Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasenak - deo do Vranića... Sam Vranić na delu ka Jasenku...Do 35km Mislodjin-Drazevac. Taj deo do Vranica.
imam ja.Da li ima neko predlog za 'brdoviti plac'' u okolini Beograda, dobar pogled, pozeljno sumovit, da je dozvoljena gradnja, voda struja u blizini, do 35 km. ?
Pozdrav
imam ja.
idi avalskim (stari kragujevacki put) putem ka ralji,ima tabli koliko hoces,povoljno se prodaju placevi i kuce.imamo vikendicu relativno blizu jezera tresnja,meni je to i najlepsi kraj.
napravljena je na brezuljku,a okolo suma.puca vidik,sumadija ti na dlanu.lepota
bajagi obecavaju iz opstine sopot da ce biti prikljucivanja na gradski vodovod...mi imamo `bazen` pa kupujemo vodu.3000lit-1500din.Grebo, zar taj kraj nema problem sa vodosnabdevanjem ?
Jeste sve super ali voda..............
Znaci otpada to kao preporuka jer obecanje je ludom radovanje
MIslim da tamo svako ima svoj bunar. A da je lepo, lepo je... skoro kao moj Vranić...I ja peporucujem ALI kad dodje voda![]()
demistifikujes stvari.ako nemamo prikljucak na gradski vodovod,nikako ne znaci da se kupamo u koritu.u kuci imamo sprovedenu vodu,i koristimo je apsolutno isto kao i u stanu.Najbolje i da se kupamo u koritu u 21 veku
`cula sam`Ja i rekoh grebo da je mesto perfektno ali zbog vode dok se ne stabilizuje ne preporucujem
Moj prijatelj je bas iz tih razloga i prodao kucu tamo pre par godina..ja bih ipak poslusala nekoga ko vec tamo nesto ima,nego onog sto nema