Brdoviti plac u okolini Beograda ?

• Začetnik teme Začetnik teme Zoki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ima neko predlog za 'brdoviti plac'' u okolini Beograda, dobar pogled, pozeljno sumovit, da je dozvoljena gradnja, voda struja u blizini, do 35 km. ?

Pozdrav
imam ja.
idi avalskim (stari kragujevacki put) putem ka ralji,ima tabli koliko hoces,povoljno se prodaju placevi i kuce.imamo vikendicu relativno blizu jezera tresnja,meni je to i najlepsi kraj.
napravljena je na brezuljku,a okolo suma.puca vidik,sumadija ti na dlanu.lepota

imam ja.
idi avalskim (stari kragujevacki put) putem ka ralji,ima tabli koliko hoces,povoljno se prodaju placevi i kuce.imamo vikendicu relativno blizu jezera tresnja,meni je to i najlepsi kraj.
napravljena je na brezuljku,a okolo suma.puca vidik,sumadija ti na dlanu.lepota

Grebo, zar taj kraj nema problem sa vodosnabdevanjem ?

Jeste sve super ali voda..............

Grebo, zar taj kraj nema problem sa vodosnabdevanjem ?

Jeste sve super ali voda..............
bajagi obecavaju iz opstine sopot da ce biti prikljucivanja na gradski vodovod...mi imamo `bazen` pa kupujemo vodu.3000lit-1500din.
cula sam da su negde na tom podrucju glumci kojo,cvijanovic i jos neki kupili neko veliko zemljiste,grade svojevrsnu `komunu`...obzirom da su se sastajali sa g-dinom `dozivotnim` precednikom opstine sopot,ko zna,mozda stvarno izistinski i bude prikljucak na gradsku vodu.
mada,i ona sela koja su jos blize beogradu,i koja imaju prikljucak,grdno kukaju da malo malo-nemaju vodu.

Najbolje i da se kupamo u koritu u 21 veku
demistifikujes stvari.ako nemamo prikljucak na gradski vodovod,nikako ne znaci da se kupamo u koritu.u kuci imamo sprovedenu vodu,i koristimo je apsolutno isto kao i u stanu.

uzgred,gde se iszgubi postavljac teme....bio jednom jedan zoki ili boki na temi `nekretnine`,i tu nudio pomenute placeve...da nije to taj?

Nisam zaboravio pokrenutu temu nego pazljivo, povremeno citam komentare. Tema je i pokrenuta iz razloga cini mi se slabog poznavanja okoline Bgd.
Prosto smatram da za onoga ko razmislja na temu odmora vikendom van grada iskustva ljudi koji imaju vikendice ili tu zive su vise nego dragocena. Mozda sam malo preterao sa zahtevima ali ja i moja poorodica volimo planinu, a iz razloga ekonomicnosti mali kutak do oko 50 km. bio bi idealan za ono sto svima treba: mir i umerena fizicka aktivnost. Da se razumemo sigurno da je bliza Drina, Divcibare ili sl. ne bih se dvoumio, ali sami troskovi puta su danas nerentabilni.

A to da li se neko kupa u koritu ili ne je irelevantno jer smo svi poreklom sa sela (po nekom kolenu) pa time treba da se ponosimo.

Zoki

Tresnja je dobra. Moji teca i tetka su tu napravili vikendicu,lep je kraj,blizu grada,podno Avale,oni imaju sve,i struju i vodu. tamo ide GSP fino je skroz I moj stari se bas razmisljao da uzme,nije mnogo skupo zemljiste,ali ipak se odlucio za Zlatibor,posto vec ima zemlju tamo. Evo,zavrsavaju deonicu autoputa do Preljine ( Cacak),bice do Pozege za manje 5 godina,a do Crne Gore,sa krakom ka Bosni za 10 godina. Tako da do Divcibara ce trebati ,sat vremena,do Zlatibora 2 sata voznje...

Poslednja izmena:

Back