SECUTOR
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde se moze trenirati rekreativno BJJ u Novom Sadu? Da li je to samo Family team ili ima i drugih klubova i kolika je clanarina?
Inace sam dzudista, trenirao sam dzudo zato sto u mom mestu nije bilo BJJ klubova pa mi je to bila neka zamena, a radili smo dooosta parter pa mi ne bi bilo tesko da se uklopim jer sam i sam fan MMA i BJJ nekoliko godina. Sada kada sam u NS-u trenirao bih BJJ, samo rekreativno, nista napaljeno (ako me razumete).
Hvala unapred.![]()
Prvenstvo Srbije u Grapplingu 2012 – GI & NO GI
U Beogradu 31.03.2012. godine održaće se prvenstvo Srbije u Grapplingu za juniore i seniore, u disciplinama GI (u kimonu) i NO GI (bez kimona). Takmičenje će biti održano za muškarce i žene po pravilima FILA Grappling.
Kako se pomenuto prvenstvo održava u okviru rvačkog saveza Srbije, pravo učešća imaju takmičari rvačkih klubova, koji su članovi rvačkog saveza Srbije. Takmičari moraju imati važeće takmičarske knjižice sa lekarskim pregledom ne starijim od 6 meseci.
Procedura registracije takmičara za bilo koji rvački klub nije teška, tako da pozivamo zainteresovane da nam se blagovremeno obrate povodom učešća na prvenstvu. Kontakt E-mail adrese su:
grapplingserbia@gmail.com
![]()
Da li je neko cuo za "Rio Grappling Club Niš" u Nišu, interesuje me kakav je klub i valja li trenirati tamo. Hvala unapred
djoka93:U Nisu posotji BJJ klub, zove se Rio Grappling Club Nis, treniram tamo i mogu da kazem da je jedan od boljih i ozbiljnijih klubova, preporucio bih treniranje tamo![]()