brazilka

• Začetnik teme Začetnik teme Tajah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad cu ja da uprostim: iz tvog posta => mi koji smo za te promene, u ovom slucaju za brazilku :mrgreen: nemamo pojma sta je seks koji ukljucuje fiziku + hemiju, vec samo znamo za kresanje kao zadovoljavanje prosto zivotinjskog nagona, bez osecanja najmanje intimnosti sa doticnim...Za razliku od stare skole koja je u ovom slucaju protiv brazilke koja je sve to osetila,dozivela, uzivala u tome-naravno i dan danas uziva...c c c c...E jeeee, kanda treba da cuvam dlake da bih znala da cenim hemiju u seksualnom odnosu:manikir:

pa seks i jeste kresanje i zadovoljavanjee nagona shta pravite filozofiju oko seksa. kao vi ste profesorice seksa ovo ono.ma nema dalje evo svaka od vas treba da napishe urbani vodich kroz seks. i sve ste fensi u gradu i kupujete cipele svaki dan a kod kuce se napucate grashine :)))) seks je super i u krevetu i vani i na stepenicama ispred kuce na mjeshechini :zaljubljena: i cvuda! ma milina!

i tako.... tema se svela na perverzne zene koje izigravaju jedanaestogodisnje djevojcice da bi tako zadrzale muskarca
i iskusne dlakave

:zper:

:rotf::rotf::rotf:..vidis na kraju tako ispalo..a sve je samo zafrkancija...ko voli nek izvoli...al smo malo dale bibera...cisto ono da ne bude dosadno..mos misliti brazilka..napravljena za minut ili dva..a ovo na desetine postova i voala...:D

:rotf::rotf::rotf:..vidis na kraju tako ispalo..a sve je samo zafrkancija...ko voli nek izvoli...al smo malo dale bibera...cisto ono da ne bude dosadno..mos misliti brazilka..napravljena za minut ili dva..a ovo na desetine postova i voala...:D
taman, eto, a mogle su sve umjesto trosenja vremena za kompjuterom, da odu i podmlade se (do jedanaeste godine) te
prirede partneru uzbuljivu noc uz kostim japanske shkolarke :rumenko:
A međukategorija koja uklanja dlake ali ne želi da trpi onoliki bol? :think:
za osjetljive dusice postoje drugi nacini uklanjanja :zplez:

pa da bude zanimljivije:mrgreen:
draga drago mi je sto nemam njihove muke
seks sasvim lepo ide i sa dlakama..a?
nesto nisam videla da se zale i sad zaliiiii
a ovo danas....svaka im dlaka smeta:rotf::rotf:

Rdjavom k***u i dlake smetaju.Nema ginekologa,valda su strucni,koji ce reci da depilacija i epilacija intimnih delova nisu STETNI po zdravlje zene.
Ne bih da se ubedjujem i zabedjujem,vasa roba,vas ducan,radite sa njom sta hocete.
Nikad mi nije smetala priroda i to sa sexom nema blage veze.Ni sa higijenom.Moda...cvrc, da bi kozmeticari mlatili pare.Dok ima ovaca bice i cobana.Pozdrav.:cmok:

Poslednja izmena:
Rdjavom k***u i dlake smetaju.Nema ginekologa,valda su strucni,koji ce reci da depilacija i epilacija intimnih delova nisu STETNI po zdravlje zene.
Ne bih da se ubedjujem i zabedjujem,vasa roba,vas ducan,radite sa njom sta hocete.
Nikad mi nije smetala priroda i to sa sexom nema blage veze.Ni sa higijenom.Moda...cvrc da bi kozmeticari mlatili pare.Dok ima ovaca bice i cobana.Pozdrav.:cmok:

evo poen odmah!

165540268_7.jpg

Back