gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
postovana gospodjo, imajuci postovanja prema vasem ugledu i godinama , necu vam javno objasnjavati neke stvari..ali bice mi zadovoljstvo da na ovu temu prodiskutujemo u cetiri oka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postovana gospodjo, imajuci postovanja prema vasem ugledu i godinama , necu vam javno objasnjavati neke stvari..ali bice mi zadovoljstvo da na ovu temu prodiskutujemo u cetiri oka![]()
Sad cu ja da uprostim: iz tvog posta => mi koji smo za te promene, u ovom slucaju za brazilkunemamo pojma sta je seks koji ukljucuje fiziku + hemiju, vec samo znamo za kresanje kao zadovoljavanje prosto zivotinjskog nagona, bez osecanja najmanje intimnosti sa doticnim...Za razliku od stare skole koja je u ovom slucaju protiv brazilke koja je sve to osetila,dozivela, uzivala u tome-naravno i dan danas uziva...c c c c...E jeeee, kanda treba da cuvam dlake da bih znala da cenim hemiju u seksualnom odnosu
![]()
ma da..mi tupave pa brzilka omogucava veliku prohodnost..ebem ti nesto se razmisljam vi mladje imate rupu i na verenom bregu?
...sta ti je cudo
..a tamo gde ima veliku prohodnst nesto nisam videla da postoje dlake
![]()
A koto je mladja??? ja mislio ona preko 4 banke ima
i tako.... tema se svela na perverzne zene koje izigravaju jedanaestogodisnje djevojcice da bi tako zadrzale muskarca
i iskusne dlakave
![]()
i tako.... tema se svela na perverzne zene koje izigravaju jedanaestogodisnje djevojcice da bi tako zadrzale muskarca
i iskusne dlakave
![]()
taman, eto, a mogle su sve umjesto trosenja vremena za kompjuterom, da odu i podmlade se (do jedanaeste godine) te..vidis na kraju tako ispalo..a sve je samo zafrkancija...ko voli nek izvoli...al smo malo dale bibera...cisto ono da ne bude dosadno..mos misliti brazilka..napravljena za minut ili dva..a ovo na desetine postova i voala...
![]()
za osjetljive dusice postoje drugi nacini uklanjanjaA međukategorija koja uklanja dlake ali ne želi da trpi onoliki bol?![]()
Апсолвирали смо прљавуше и фригидуше, сад долазе на ред ћелавице и рундавуше!![]()
Amin sestro
Kaze moj ginekolog da je brazilska depilacija namenjena za zene "specificnih profesija"
Takodje kaze kako su tada zene podloznije raznim infekcijama jer nema barijere u vidu dlacica![]()
Amin sestro
Kaze moj ginekolog da je brazilska depilacija namenjena za zene "specificnih profesija"
Takodje kaze kako su tada zene podloznije raznim infekcijama jer nema barijere u vidu dlacica:)
naravno!
zato je nikad ne bih ni uradila.
Ал се ни не здржава ништа на длачицама,мокраћа,сперма итд
ја сам за глатко из хигијенско оралних разлога
ali ipak ginekolozi su su za dlake iz higijenskih razloga. a dlacice vjerovatno stit dobrim dijelom i od mokrace.
naravno ne sumu![]()
Ma ne sumica ali duboko izdepilirane prepone a ostatak trimerom sredjen i sve ok![]()
Апсолвирали смо прљавуше и фригидуше, сад долазе на ред ћелавице и рундавуше!![]()
pa da bude zanimljivije
draga drago mi je sto nemam njihove muke
seks sasvim lepo ide i sa dlakama..a?
nesto nisam videla da se zale i sad zaliiiii
a ovo danas....svaka im dlaka smeta![]()
Rdjavom k***u i dlake smetaju.Nema ginekologa,valda su strucni,koji ce reci da depilacija i epilacija intimnih delova nisu STETNI po zdravlje zene.
Ne bih da se ubedjujem i zabedjujem,vasa roba,vas ducan,radite sa njom sta hocete.
Nikad mi nije smetala priroda i to sa sexom nema blage veze.Ni sa higijenom.Moda...cvrc da bi kozmeticari mlatili pare.Dok ima ovaca bice i cobana.Pozdrav.![]()