Brazilka stavila masku od izmeta

adelaidea

Poznat
Poruka
7.670
Brazilska influenserka i model Débora Peixoto namazala se, da izvinite, govnima po licu. Tvrdi da njoj ova "maska" radi posao kad je u pitanju nega kože i antiejdžing metod.

Screenshot_20240817-122309~2.png

Doktori su reagovali burno na ovaj predlog.
Više o ovom bizarnom slučaju na https://nypost.com/2024/08/08/lifes...ople-are-getting-too-extreme-on-the-internet/

Zvuči kao Mitina tema, ali šta ću.

Šta mislite o ovom? Jel bi neki i gomna probali samo da im preporuči influenserka?

Имам једно сасвим озбиљно питање:
Кад ти проф. др Инфлуенсерка савјетује да се намажеш говнима по лицу и ти то урадиш, ко је крив, инфлуенсерка или ти?
Primarno influenserka jer je sa razlogom influenserka, influensuje narod.
Otuda je uvek veca odgovornost propagatora neke ideje nego ljudi koji budu nasamareni.

Zasto moram ovo da objasnjavam sad se ja pitam

Mislim da je krajnje vreme dve stvari da se uvedu u skolski program u Srbiji - proucavanje politickog delovanja i seksualno obrazovanje naravno.
Al prvo nece nikad moci jer kako da naucimo ljude da autokratije i dikature nisu dobre, a ovo druge ne da crkva jer... nemam pojma zasto ne da, iskr.

Primarno influenserka jer je sa razlogom influenserka, influensuje narod.
Otuda je uvek veca odgovornost propagatora neke ideje nego ljudi koji budu nasamareni.

Zasto moram ovo da objasnjavam sad se ja pitam
А шта ако нема никаквог насамаривања тј. ако се проф. др Инфлуенсерка стварно маже говнима увјерена да је то заиста здраво и да дјелује так како каже да дјелује?

Back