eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
svetolik trpkovic:nisi ti papa ti si samo kreten
Да ти ниси случајно КЛОН учесника: Elvin ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svetolik trpkovic:nisi ti papa ti si samo kreten
kami83:Sonja Liht je zena koja dobro radi svoj posao,ali ne bi trebalo da se mesa u srpsku politiku,jer se u istu uopste ne razume... Beba i Ceda govore istinu,a sto to podjednako smeta i Nikolicu i Kostunici i Tadicu,to je vec njihov problem...
U tu listu štetočina bi dodao i Srđu PopovićaNorma Kampl:Кандић, Бисерко, Вучо, итд.
У, да, тај је - огаван.BG5:U tu listu štetočina bi dodao i Srđu Popovića
Norma Kampl:У, да, тај је - огаван.![]()
Ја сам све њих, да тако кажем "издиференцирала", као и што многе друге отад "класификујем" - у вези с односом према - бомбардовању, и нападу на СЦГ 1999.
(Наравно, и на основу много тога другог, али ово ми је неки врло битан "репер")
Соња Лихт је, рецимо, била - против. (Истине ради, треба поменути и рецимо - Борка Павићевић).
А ове остале поменуте уштве, (са све овим С. Поповићем), су биле - за.
И то онако, здушно, готово с неким, рекла бих - дијаболичним задовољством.![]()
eremita:Да ти ниси случајно КЛОН учесника: Elvin ???
Norma Kampl:У, да, тај је - огаван.![]()
Ја сам све њих, да тако кажем "издиференцирала", као и што многе друге отад "класификујем" - у вези с односом према - бомбардовању, и нападу на СЦГ 1999.
(Наравно, и на основу много тога другог, али ово ми је неки врло битан "репер")
Соња Лихт је, рецимо, била - против. (Истине ради, треба поменути и рецимо - Борка Павићевић).
А ове остале поменуте уштве, (са све овим С. Поповићем), су биле - за.
И то онако, здушно, готово с неким, рекла бих - дијаболичним задовољством.![]()
nisam ja nemam klona imao sam stari nik Al Bundy koji je banovan davno ili nije mogao da se aktivira i to je sve od meneeremita:Да ти ниси случајно КЛОН учесника: Elvin ???
Опет.. Прво - не читаш пажљиво. (Ја сам се јасно одредила, у односу на шта, првенствено, "диференцирам" све ове поменуте).eremita:Соња Лихт је само Чивуткиња и њен "стил рада" је далеко софистициранији и подмуклији а њена мржња на Србе 1 000 пута већа од ових домаћих сељанчура - ништа више..
А Борка Павичевић, крава, црногорско-католичко-шокачка, је своју гузицу наместила на Дедињу а цео њен живот и цео њен рад и труд је усмерен и даје резултате у ИСПОЉАВАЊУ МРЖЊЕ ПРЕМА СВЕМУ ШТО ЈЕ СРПСКО чак је и такву НВО основала...... о чему ти пишеш уопште.........![]()
![]()
![]()
А за С. П. ипак, упркос свему, сматрам да итекако иде у тај "кош".svetolik trpkovic:Srdju Popovica ne treba trpati u taj kosh jer covek nikada nije primao pare od stranih fondacija ,bio je najpoznatiji advokat u bivsoj SFRJ i branio je najvece neprijatelje ondasnjeg sistema zbog cega je imao silne probleme sa ondasnjim vlastima a bio je osudjen i na robiju ,takodje potice iz ugledne beogradske bogate familije tako da ne stoje etikete koje mu dezurni duzebriznici prisivaju da je komunista i placenik
Vrlo je moguce da Srdja Popovic za razliku od Sonje Biserko ne radi planski protv Srbije ali ostaje cinjenica da su oboje stetocine - i Popovic i Biserko su podrzavali NATO bombardovanje,i Popovic i Biserko su trazili od EU da ne nastavi pregovore sa Srbijom,i Popovic i Biserko su napadali B92 i Vreme da se ne bore dovoljno protiv nacionalizma sto je idiotska tvrdnja(takvo delovanje bi bilo kontraproduktivno) itd itdsvetolik trpkovic:Srdju Popovica ne treba trpati u taj kosh jer covek nikada nije primao pare od stranih fondacija ,bio je najpoznatiji advokat u bivsoj SFRJ i branio je najvece neprijatelje ondasnjeg sistema zbog cega je imao silne probleme sa ondasnjim vlastima a bio je osudjen i na robiju ,takodje potice iz ugledne beogradske bogate familije tako da ne stoje etikete koje mu dezurni duzebriznici prisivaju da je komunista i placenik