Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
 - 11.146

СНС секта покушава да се преименује јер не може да постави обичан штанд било где у Србији толико поверење имају у народу

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И која је сврха била тог протеста и који су циљ достигли? Докони блејачи који су насели на нечију пропаганду и извршавају прљаве послове оних који су непријатељи Срба и Србије ...
Докони блејачи који су насели на нечију пропаганду и извршавају прљаве послове оних који су непријатељи Срба и Србије ...

Okoreli sendvičar koji se aktivira čim zagusti i sekti krene da zateže vrat![]()
Ko po tebi treba da zameni Vucica i SNS? Jesi li ti za Djilasa, Mariniku, Ponosa i Savu Rotsilda?
Bravo, profesorka: Pocepala plakate blokadera sa vrata fakulteta kako bi održala predavanje!
Ево ја гласам за тебе, Тихи.
Јел ок?
Stize i ti MEDJU SRBE sa svojim slicicama
Treba da se naprave i neka "sećanja" vezano za postavljača teme.
Ja ne znam šta se sa njim desilo![]()
ko god nije za vreme bombardovanja dobio stan i od natoa informaciju da ce rts da bude gadjan, bilo ko, samo da se svrgne veleizdajnikKo po tebi treba da zameni Vucica i SNS? Jesi li ti za Djilasa, Mariniku, Ponosa i Savu Rotsilda?
јеси ли ти за ДС шљам Шутановца, Јелену Триван, Гордану Чомић, Кену, Малог и Весића, Лечића, Небојша Крстић, Горан Кнежевић или Кена или за ескадрилу из ДСС-а Ненад Поповић, Петар Петковић, Драган Шормаз, Миленко Јованов, Небојша Бакарец... занимљиво колико отпада из ДС-а и ДСС-а у главном одбору твог СНС-аKo po tebi treba da zameni Vucica i SNS? Jesi li ti za Djilasa, Mariniku, Ponosa i Savu Rotsilda?
sve zelimo, samo sns i av-a ne zelimoZa koga glasati?
Koga želiš da vidiš na vlasti umesto SNSa?
Ne moze, a da ne izbije mrznja prema SPC
mi 'ocemo tebe, samo da svrgnemo ovu sektu i siftaraNe može jer ja nisam kandidat na izborima
za tebe ili necu ni da glasamZa koga ti glasaš?
Ne može jer ja nisam kandidat na izborima
Za koga ti glasaš?
neće idiotima koji su upisali fakultet pa se sad pišaju po roditeljima i školi.A kome će da drži predavanje?
Onima sa fantomkama iz Ćaci parka?
Ili, kao i Martinović - praznoj učionici/amfiteatru?