Bravo, profesorka: Pocepala plakate blokadera sa vrata fakulteta kako bi održala predavanje!

Moji seljaci nisu članovi stranaka. Obrade 15-20ha, uzgoje 500-600 prasića i svinja, pitaj Boga koliko mleka. Velo su uspešni. Niau kriminalci, već hranitelji države. Šta su radnici, zanatlije, mehaničari, bravari... To su milioni ljudi... Zakva gwnwralizacija je krajnje zlonamerna i odbojna. Da to izdeklamuješ nekom od njih, bila bi propisno izdrndana.
Ma nije moguce da u srbiji mozes lepo ziveti a da nisi sns ili tatin sin
Tvoji seljaci verovatno ne strajkuju, nemaju vremena za to
Njih ne interesujeko je na vlasti, njih interesuje posao i ne vade se za svoje promasaje na neke fiktivne licnost
Cuj ovo NISAM USPEO U ZIVOTU JER JE VLAST KORUMPIRANA

Poslednja izmena:
Je l ti to pretiš možda? Ja ne znam nijedno selo ili grad gde su jadni poljoprivrednici podržali vlast, već su među prvima stali uz studente, tvoje laži su projekcije tvoje potrebe da sačuvaš svoje d**** samo i ništa više. Takvi su onaj najgori deo sns sekte, drsko, bezobrazno i nevaspitano, veruje samo u moć novca, obraz ništa, obarazovanje kao treba, al ne zna čemu to. Mislim da bi pre tebe izdrndali da znaju šta lažeš o njima ovde...
Pretnja i istina su različite stvari. Sad ću ti objasniti seljačko ramišljanje uopšte. Oni uvek procenjuju s kim će bolje proći. Ono što danas misle sigurnonse ne sviđa studentima, a opoziciji pogotovo. Daleko od toga da su zadovoljni, ali znaju na čemubsu i to im omogućava da planiraju. Studentarija im je potpuna magla. Deca su se sa fakulteta vratila kući, a oni preziru gubitak. Drugibdeo tvoje diskusije je nemoćbi izliv besa koji ne zavređuje komentar, ali tebi na učiteljski obraz. I da, odlično se slažem s njima.

Znate sta je cudno, Pravni ima par hiljada studenata a Petrov je jedva uspeo da sakupi 230 njih da potpisu peticiju za glasanje online. :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: Kapiram da je od tih 230 jedno 100 njih na fakultetu godinama i u parlamentu su.

Tako da prica da su oni tiha vecina pada u vodu, posebno nakon sto je 6-7% stanovnistva Srbije izaslo na protest pre 11 dana.

Isto kao sto Cedomir Antic vec 4 meseca truje po televizijama a ne uspeva da sakupi ni 15 (svojih studenata, a kamoli sa drugih katedri) da ga podrze. Zamislite kakav je to covek kad od njega bezi i onaj Vuletic sociolog i ne zeli sa njim da saradjuje.

Pretnja i istina su različite stvari. Sad ću ti objasniti seljačko ramišljanje uopšte. Oni uvek procenjuju s kim će bolje proći. Ono što danas misle sigurnonse ne sviđa studentima, a opoziciji pogotovo. Daleko od toga da su zadovoljni, ali znaju na čemubsu i to im omogućava da planiraju. Studentarija im je potpuna magla. Deca su se sa fakulteta vratila kući, a oni preziru gubitak. Drugibdeo tvoje diskusije je nemoćbi izliv besa koji ne zavređuje komentar, ali tebi na učiteljski obraz. I da, odlično se slažem s njima.
Al zato obožavaju vlas jer ih tretira veoma :zcepanje: ne znam u kom selu ti živiš, al moji u selima oko KG-a bi te ispljuvali da pročitaju ovako nešto o njima.

Back