БРАВО БОРИСЕ ТАДИЋУ!

Jedino logično, slažemo se, samo lud čovek bi odbio takav poklon. :ok: I linolida bi odbila :mrgreen: :

Само лудак може да изјави oво горе као ДеллНС. :mrgreen:

Ево другачијег става:

"Matematičar Grigorij Perelman odbio je da primi "Fildsovu nagradu" koja sobom nosi i ček od milion dolara. Nije u pitanju ni protest, ni politički stav... jednostavno, čovek zaključio da ga novac ne zanima."

http://dejankrstic.mojblog.rs/p-ruski-blog-eksperiment/35222.html

Poslednja izmena:

Проблем је КО му је обезбедио стан, ( само да додам да мислим уопштено, не конкретно на Б92, које можемо да волимо или не, али за неке акције ( мамограф, свратиште за децу, сигурне женске куће, па и овај стан ) !!!

Само да се надовежем, испустила сам да додам у мом претходном посту, где сам одговорила на ову поруку, па само да не заборавим, везано за све те пројекте типа: свратиште, сигурна кућа, разни пројекти за ово, оно....итд... То ништа нема везе са доброчинством и хуманошћу. Али благе везе нема са тим. Људи када виде на тв-у мисле да се то ради због људи. НЕ. То су осмишљени пројекти који се подносе ради добијања пара од ЕУ (и државе), које ЕУ даје преко својих фондова, огромни су износи у питању, подносе се пројекти за одређене "угрожене групе" људи у Србији, онда новац иде на рачун НВО, и они управљају тим новцем. НВО не плаћају никакве порезе држави. Зато се и зову нво. Тако нпр. они озидају неку зградицу у једном граду за одређену намену (неки пројекат), и онда дође тв-ија, и све то сними и каже како се нешто добро одвија, а не види се позадина свега тога. Позадина је НОВАЦ који иде у џепове људи који добијају те донације, то су организатори тих нво. Има и самих политичара који су отворили нво, као што је бивши Зоран Живковић.

Тренутно што се тиче СИГУРНЕ КУЋЕ, она се сада отвара у готово сваком граду. Eво видеа где Пајтић говори да ће најмање половину средстава од Извршног већа војводине давати за "ИЗГРАДЊУ КУЋА".

Општине траже паре, а влада одобрава, тај новац леже на рачун нво за овакве ствари. Пола тог новца заврши у џеповима оних који са тим новцем раде. Цркавица иде сиротињи за којекаква свратишта, кућице, домиће, хомиће, сендвиче за роме и слично....(другим речима како то они кажу за "угрожене групе"). Они траже и "лове" угрожене групе како би "извојевали донације" за одређене пројекте. Паре су у игри, све се око тога врти.
Када чујете на телевизије да говоре о "пројекту" или "подизање свести" о некој теми, знајте о чему се ради....

Људи опаметите се, немојте веровати којекаквим телевизијама.

Poslednja izmena:
Onaj Cavic je trebao da ih otera sve u 3 pi.cke materine a ne ko siroce neko ga vode tamo i slikaju i kao dodeljuju mu stan nabavljen zahvaljujuci humanitarnoj akciji

nisu svi takve moralne gromade, neosetljive za ovozemaljske materijalne mamce.........;)

kapiram da bi ti, sigurno, oterao sve u 3 pi cke materine i vratio im stan od 150 some evrica........ono, kao.......sta vi tu meni.........:mrgreen:

nisu svi takve moralne gromade, neosetljive za ovozemaljske materijalne mamce.........;)

kapiram da bi ti, sigurno, oterao sve u 3 pi cke materine i vratio im stan od 150 some evrica........ono, kao.......sta vi tu meni.........:mrgreen:

Pa koliko sam citao stan je dobio na koriscenje dozivotno a ne u vlasnistvo....znaci ne moze da ga zavali.

Stan je dat Čaviću na trajno korišćenje, što uključuje i nasleđivanje. U Fondu B92 navode da su sigurni da će se uskoro pojaviti i mogućnost za trajno vlasništvo.

To uskoro u Srbiji znaci malo sutra.

Pa koliko sam citao stan je dobio na koriscenje dozivotno a ne u vlasnistvo....znaci ne moze da ga zavali.

Stan je dat Čaviću na trajno korišćenje, što uključuje i nasleđivanje. U Fondu B92 navode da su sigurni da će se uskoro pojaviti i mogućnost za trajno vlasništvo.

To uskoro u Srbiji znaci malo sutra.

Па видиш и сам колико је све то двосмислено и накарадно, прво помпезно најављивање добијања стана преко тв-а, а онда испало да је то стан који је дат на "доживотно коришћење". Уместо да је јасно одређено да стан му даје ДРЖАВА СРБИЈА, и да му кључеве уручи Министарство за спорт и омладину, (министар/ка), дакле без уплива икаквих телевизија и нво, без икаквог сликања у стану и испијања пића и снимања купатила.....

Па видиш и сам колико је све то двосмислено и накарадно, прво помпезно најављивање добијања стана преко тв-а, а онда испало да је то стан који је дат на "доживотно коришћење". Уместо да је јасно одређено да стан му даје ДРЖАВА СРБИЈА, и да му кључеве уручи Министарство за спорт и омладину, (министар/министарка), дакле без уплива икаквих телевизија и нво, без икаквог сликања у стану и испијања пића и снимања купатила.....

Jadan čavić:sad2::lol:
vidim da se baš ono boriš za njega, da ne bude iskorišćen, jedino nisi primetila da se on već pojavljivao, u raznim prilikama, pa i tokom kampanje i sa djilasom i sa tadićem, još prošle godine. To je njegovo pravo. Sa ili bez stana.

Napiši mu pismo, možda će te on razumeti:lol:

Па видиш и сам колико је све то двосмислено и накарадно, прво помпезно најављивање добијања стана преко тв-а, а онда испало да је то стан који је дат на "доживотно коришћење". Уместо да је јасно одређено да стан му даје ДРЖАВА СРБИЈА, и да му кључеве уручи Министарство за спорт и омладину, (министар/ка), дакле без уплива икаквих телевизија и нво, без икаквог сликања у стану и испијања пића и снимања купатила.....

Pa kada nece drzava srbija i ministarstvo sporta......hoce ustase sa B92.......i svaka im cast:worth:

Само лудак може да изјави oво горе као ДеллНС.

Ево другачијег става:

"Matematičar Grigorij Perelman odbio je da primi "Fildsovu nagradu" koja sobom nosi i ček od milion dolara. Nije u pitanju ni protest, ni politički stav... jednostavno, čovek zaključio da ga novac ne zanima."

http://dejankrstic.mojblog.rs/p-ruski-blog-eksperiment/35222.html

Ništa onda, neka ti Grigorij bude novi uzor.... :mrgreen: jer SRBENDA Čavić se već uselio... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Jadan čavić:sad2::lol:
vidim da se baš ono boriš za njega, da ne bude iskorišćen, jedino nisi primetila da se on već pojavljivao, u raznim prilikama, pa i tokom kampanje i sa djilasom i sa tadićem, još prošle godine. To je njegovo pravo. Sa ili bez stana.

Napiši mu pismo, možda će te on razumeti:lol:

Не борим се ја за Чавића, шта мене брига то је његова лична ствар, нека свако мисли о својим поступцима, ја се борим да се ово НЕ ПОНОВИ са нашим спортистима. Да се стане АНАРХИЈИ на пут. Мора у Србији да се зна колике су награде за наше спортисте и начин како им се уручују те награде. Ваљда треба да постоји неки протокол и процедура што се тога тиче. Не може се правити фешта од тога, трошити државни буџет (типа оних силних беспотребних ватромета) и слично, него се треба знати награда, и шта они добијају за своје успехе. А не да се ту уплиће сутра и не дај Боже Квирија или неки центар, нво за "зелене жабе" да тако кажем или нека телевизија и власници телевизије се ту уплићу. То нити је добро за спортисту, а још горе је какав утисак то оставља, испало је као у емисијама: "МЕЊАМ СТАН", као на Пинку "Мењам жену", па ово је траги-комедија.:worth:

Poslednja izmena:
Pa najbolje da ga napljuješ sad i da pozoveš srpski narod da ga bojkotuje:mrgreen:

Далеко било. Немам намеру да било кога пљујем. Само што мислим да је погрешио. Али свакако то је његова лична ствар. Проблем је што ја нећу да гледам преварантске и манипулативне игре на ТВ-у од стране неких људи и политичара. А верујем ни један човек у овој земљи који уме својом главом да размишља.

Back