Brave browser питање

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
242.971
Да ли је могуће улоговати се у Brave browser као што се логује у Гугл Хром па да остану запамћени букмарси и шифре?
Јел могуће улоговати се користећи податке за Гугл налог па да имам пристум свим букмаркованим веб страницама?

Treba bookmarks iz Chrome-a da Exportujes i da sacuvas.Preporucio bih ti drugu particiju ako imas,da ako dodje do reinstalacije OS-a se ne izgubi.Onda importujes u Brave browswer.Ipak ces morati posle prebacivanja da se prijavis ponovo na forume,sajtove,gde si prijavljen.

Да ли је могуће улоговати се у Brave browser као што се логује у Гугл Хром па да остану запамћени букмарси и шифре?
Јел могуће улоговати се користећи податке за Гугл налог па да имам пристум свим букмаркованим веб страницама?
Da. Možeš da prebaciš sve sa drugih brauzera koje imaš

sa siframa/lozinkama ce ici malo teze

Moguce je, sto da ne.

Mozes i sifre tako sto ukucas u pretrazivac brave browsera Password i on ti izbaci ovo

Screenshot 2025-02-18 at 05.46.37.png

Back