"Bratski", nema šta... Kosovo za Rusiju nije deo Srbije! Ruska ambasada objavila sramnu mapu! (foto)

"BRATSKI", NEMA ŠTA... Kosovo za Rusiju nije deo Srbije! Ruska ambasada objavila SRAMNU MAPU! (FOTO)

Ruska ambasada u Švedskoj objavila je cene goriva u evropskim državama, što bi bilo sasvim u redu da na mapi Srbija nije prikazana bez Kosova i Metohije!​

Naime, južna srpska pokrajina prikazana je odvojeno od ostatka Srbije, obeležena crnom bojom.

655756_srbija_iff.jpg

Budući da je reč o zvaničnoj instituciji ruske države, jasno je da ovaj potez predstavlja zabijanje noža u leđa Srbima. "Bratski", nema šta.. https://informer.rs/vesti/politika/764945/ruska-ambasada-objavila-mapu-srbije-bez-kosova

Rusija nikada nije bila iskreni prijatelj Srbije kao što je to Amerika koja je svojevremeno čak istakla srbijansku zastavu na Beloj kući u čast pobede Srbijanaca nad austrougarskom soldateskom. U politici Kremlja sve je lažno. Pa i podrška Srbiji.
Ovo nije istina. Mi Rusi mnogo volimo Srbiju.

to su im neki drugorusi u NATO šveckoj al džaba Trepča nije ruska
nego da li je putin pravi putin ili je to dvojnik
Какав двојник, пентијум.
Прави је убијен давно а ови после њега поумирали од рака.
Тако бар тврде добро обавештени чланови форума из суседне нам Кроасаније и ПиХ.

Какав двојник, пентијум.
Прави је убијен давно а ови после њега поумирали од рака.
Тако бар тврде добро обавештени чланови форума из суседне нам Кроасаније и ПиХ.

a jeste mu nekako okruglija glava nego kad je bio mlađi :think: da l su to samo godine

Pa ja vec sto puta pisem da je Rusija htela jos 2008 da prizna Kosovo ako zapad prizna Avkaziju,Juznu Osetiju i Pridnjestovlje .Tada jos nije bilo ovog haosa u Ukrajini.

ukrajina je valjda kao neka tempirana bomba i spremali su otkako su se raspali i ranije, mada valjda je ipak bilo opuštenije. to kolko sam čitala, mislim da je i pre 2013. bivalo nekog koškanja, mada su oni prvi prozapadni bili mekši od ovih
mada to je nešto ko crna gora i srbija, jeste rusija, nije rusija, rusi a nije rusija, nisu rusi ...
evo vraćam se u kutiju
nek priznaju ionako su nekkao svi digli ruke zar ne

Back