"Bratski", nema šta... Kosovo za Rusiju nije deo Srbije! Ruska ambasada objavila sramnu mapu! (foto)

R

Ruski_migrant

Gost

"BRATSKI", NEMA ŠTA... Kosovo za Rusiju nije deo Srbije! Ruska ambasada objavila SRAMNU MAPU! (FOTO)

Ruska ambasada u Švedskoj objavila je cene goriva u evropskim državama, što bi bilo sasvim u redu da na mapi Srbija nije prikazana bez Kosova i Metohije!​

Naime, južna srpska pokrajina prikazana je odvojeno od ostatka Srbije, obeležena crnom bojom.

655756_srbija_iff.jpg

Budući da je reč o zvaničnoj instituciji ruske države, jasno je da ovaj potez predstavlja zabijanje noža u leđa Srbima. "Bratski", nema šta.. https://informer.rs/vesti/politika/764945/ruska-ambasada-objavila-mapu-srbije-bez-kosova

Rusija nikada nije bila iskreni prijatelj Srbije kao što je to Amerika koja je svojevremeno čak istakla srbijansku zastavu na Beloj kući u čast pobede Srbijanaca nad austrougarskom soldateskom. U politici Kremlja sve je lažno. Pa i podrška Srbiji.
Ovo nije istina. Mi Rusi mnogo volimo Srbiju.

zx16

Elita
Poruka
17.631
to su im neki drugorusi u NATO šveckoj al džaba Trepča nije ruska
nego da li je putin pravi putin ili je to dvojnik
Какав двојник, пентијум.
Прави је убијен давно а ови после њега поумирали од рака.
Тако бар тврде добро обавештени чланови форума из суседне нам Кроасаније и ПиХ.

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
126.298
Какав двојник, пентијум.
Прави је убијен давно а ови после њега поумирали од рака.
Тако бар тврде добро обавештени чланови форума из суседне нам Кроасаније и ПиХ.

a jeste mu nekako okruglija glava nego kad je bio mlađi :think: da l su to samo godine

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
126.298
Pa ja vec sto puta pisem da je Rusija htela jos 2008 da prizna Kosovo ako zapad prizna Avkaziju,Juznu Osetiju i Pridnjestovlje .Tada jos nije bilo ovog haosa u Ukrajini.

ukrajina je valjda kao neka tempirana bomba i spremali su otkako su se raspali i ranije, mada valjda je ipak bilo opuštenije. to kolko sam čitala, mislim da je i pre 2013. bivalo nekog koškanja, mada su oni prvi prozapadni bili mekši od ovih
mada to je nešto ko crna gora i srbija, jeste rusija, nije rusija, rusi a nije rusija, nisu rusi ...
evo vraćam se u kutiju
nek priznaju ionako su nekkao svi digli ruke zar ne