''Братски'' Иран издао Србију и ујео за срце све Србе

Опет позорише... Не може да престане да нас бламира од драме и пренемагања на које је навико у Србистану...

Тако он схвата ''судбоносан тренутак'' ко навијачи на трибинама... патологија

A Izrael ostao uz Srbiju i nije glasao...
Izrael nije glasao iz svojih razloga...

da je glasao "za" značilo bi da promoviše obeležavanje genocida koji umanjuje kapital koji im donosi genocid nad njima u vidu nametanja svojih odluka preko optužbi za antisemitizam kao moćne poluge za zastrašivanje i diskreditovanje protivnika

da je glasao "ne" značilo bi da ometa pokušaj njemu naklonjenih sila da skrenu pažnju sa aktuelnih dešavanja i zadovolje muslimanske zemlje koje su ogorčene zbog stvarnog genocida u Gazi koji Izrael trenutno izvodi

Postavljač teme.
Ја сам последњи који би то и помислио. Има на овом форуму много patriota који су се клели у Иран.

Босански муслимани имају два музеја геноцида, један у Сарајеву, а други у исламском делу Мостара. Чиста пропаганда против Срба и мањим делом против Хрвата.
Ја бих такође у Србији и РС отворио по два три музеја геноцида, један посвећен босанцима, други шипцима, а трећи свим исламистима који су такође чинили злочине и геноцид против нас и других народа.

Укре сте окренули против нас умоболијом силовања мозга за Путтлера...
Pre neki dan gospodža Vučić je pozirala sa gospodžom Zelenski sve prkoseći Rusima , danas Rusi glasaju protv nevažeće rezolucije a Ukrajinci za . Ne znam kako ćeš to da negiraš.

Ауторска тема -------------------------------------

''Братски'' Иран издао Србију и ујео за срце све Srbe. Сада нека се запитају домаћи исламофили, који за себе кажу да су патриоте, мада су заправо patriote на латиници, кога су подржавали и да ли и даље подржавају ове исламисте.
Тако је било и са Хамасовцима који су 90их клали Србе по Босни, а сада неки Srbi подржавају тај исти Хамас у Палестини.

Памет у главу, braćo.
islamofili?...o čemu ti?...među narodima ne postoji ljubav samo interes...a iran je protiv vrhovnog sotone..nije iran kriv za okupaciju kosova nego NATO.

Ауторска тема -------------------------------------

''Братски'' Иран издао Србију и ујео за срце све Srbe. Сада нека се запитају домаћи исламофили, који за себе кажу да су патриоте, мада су заправо patriote на латиници, кога су подржавали и да ли и даље подржавају ове исламисте.
Тако је било и са Хамасовцима који су 90их клали Србе по Босни, а сада неки Srbi подржавају тај исти Хамас у Палестини.

Памет у главу, braćo.

Kakav crni bratski Iran ko to izjavljuje

islamofili?...o čemu ti?...među narodima ne postoji ljubav samo interes...a iran je protiv vrhovnog sotone..nije iran kriv za okupaciju kosova nego NATO.
Да је Иран против С.А.Д., не би гласали за њихову резолуцију. Видиш да су лицемери и змије.

"Prvi Dan nezavisnosti Ukrajine je predstavljen kao 16. jul 1991."
Znači Ukrajina je postala nezavisna nege u toku bitke za Vukovar a rat je završen 1995. godine.
Е ко вас не зна...

Па биле су емисије код вас на Дебилици код МАрића, где се онај Генерал Крга у сузама исповедо, како су га Руси одбили за подршку и помогли Хрватима, пре него нама... Разлог - Одбијање Краљевине да призна Совјетски Мордор ЗАДАЊА У СВЕТУ 1940те,

пред сам почетак рата, кад је Немачка пактирала са Мордором...

Усташа МЕсић је био Руски човек преко свог братаи то је цела прича ''са киме су Хрвати Шуровали'' чак пре и у сам освит рата...

За Украну нико није ни чуо ни знао у Србији да је држава до 2000тих

Back