Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ako je brat od moje devojke homoseksualac da li onda moj i od te devojke sin može isto da bude homoseksualac na ujaka? da li se te stvari prenose genetski ako je neko od bliske rodbine homoseksualac?
Ako je brat od moje devojke homoseksualac da li onda moj i od te devojke sin može isto da bude homoseksualac na ujaka? da li se te stvari prenose genetski ako je neko od bliske rodbine homoseksualac?
naravno da da, cak sta vise, ta seksualna devijacija se najcesce prenosi i u drugom smeru, na pretke od te osobe... sto ce znaciti, da je velika verovatnoca da ces i ti kao ujak deteta postati isto homoseksualac
Mislim da je dobra sansa da vecina buducih muskaraca budu homosi s obzirom da svaka naredna generacija ima 20% manje testosterona od prethodne...Tako da nemoj da brines.
Al evo, da ti da brat jedan savet: kad resis da pravis dete, nemoj da pravis bas kad je najplodniji dan, nego koji dan ranije....zenski spermatozoidi za razliku od muskih mogu da prezive par dana unutra, pa kad se jajna celija "otvori", primice zenski spermatozoid i dobices cerku, koja nece biti derpe