Young_blood
Poznat
- Poruka
- 7.391
Stvarno ne znam sta da radim!Brat mi krisom cita dnevnike!Trazi ih po sobi i uvek ih nadje!Kazem ga mami i tati a oni nista.Imate li neke savete da me ostavi na miru,ne ulazi u sbou i gleda svoja posla????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sakom u glavu!
Jaci je do mene
Stvarno ne znam sta da radim!Brat mi krisom cita dnevnike!Trazi ih po sobi i uvek ih nadje!Kazem ga mami i tati a oni nista.Imate li neke savete da me ostavi na miru,ne ulazi u sbou i gleda svoja posla????
Super ideja!Hvala..Salim se naravno. Mozes da pise dnevnik online, zasticen sifrom. Resen problem.
Pisem dnevnik jer papir podnosi vise nego covek....ima stvari koje nikom ne mogu reci..prosto,bude mi lakse na dusiNikad nisam razumeo zasto ljudi pisu dnevnike, treba svakog dana da pisem sta sam tog dana radio !? Gluposti...
Inace evo ti savet - ako vec uvek pronalazi tvoj dnevnik ti pocni da pises dnevnik na kompjuteru ! Stavi sifru i to je to. E sad ako je i kompjutersku haker mislim stvarno...
Nije stvar u tome da se napiše: "Dragi dnevniče, danas sam ustao u 10 časova i 37 minuta, doručkovao sam kajganu, pa sam onda otišao u prodavnicu i kupio dva bela hleba i litar jogurta...", već je stvar u tome da se zapišu razmišljanja i osećanja, pa da se čovek nakon nekog vremena sam preispita kakav je i šta je zapravo i da se podseti nekih bitnih stvari.Nikad nisam razumeo zasto ljudi pisu dnevnike, treba svakog dana da pisem sta sam tog dana radio !? Gluposti...
Inace evo ti savet - ako vec uvek pronalazi tvoj dnevnik ti pocni da pises dnevnik na kompjuteru ! Stavi sifru i to je to. E sad ako je i kompjuterski haker mislim stvarno...