Brat i sestra...

Ja imam mladjeg brata. Kad smo bili mali dovoljno sam ga tukla, tako da je sad postao dobar chovek.:cool:

JAo i ja sam tako prosao... :eek:

Veoma se volimo.
Mislim da mushkarci koji imaju sestre mnogo bolje razumeju zzene i mnogo su bolji prema njima. Isto vazzi i za zzene sa brachom.

Inace, sad mi je jasno kako to da si ti tako dobar i sharmantan. :ok:

:rumenko:

Hteo sam da pitam, zapravo, jer je ovo podforum o ljubavi...

Mislim da je ljubav brata prema sestri i obrnuto ipak jaca od bilo koje druge... Naravno pod uslovom da se slazu OK! :) Jer devojku volis jer ce ti dati, a sestru volis i bez toga... :)

Forumasi, jel imate brata/sestru i jel se volite! :)

imam batu, starijeg 20 mjeseci...dosta ljudi je mislilo da smo blizanci...
on je mene učio kako se igra fudbal, i šta je ofsajd i tako to, a ja njemu pomagala oko matematike i herbara...zajedno smo sakupljali sličice i postere C. Zvezde, a ja sam uvijek imala bolju kolekciju klikera od njega :D
Volim ga najviše na svijetu, :heart:
iako smo dosta različiti, i ponekad me baš iznervira za medalju...:)
i da...uvijek mi je bila želja da imam još bar jednog brata i jednu sestru...

imam stariju sestru i jako smo razlicite...kao sa dve planete...ali postujemo srodstvo i drzimo se zajedno iako cesto imamo razloga za nesuglasice...e nekad bih je vanglom u glavu a onda pomislim pa to je moja sestra i tako....:D

Nemam brat ali imam sestru i naravno monogo je volim, iako se tek od pre par godina druzimo kako treba (posto je 6 godina mladja od mene, tako da se nikako nismo uklapale u sazrevanju)
Nego,cini mi se da je ova tema za dom i porodicu a ne za ljubav i sex,al nema veze;)
poz jos jednom od nas dvoje:bye:

Hvali se mandov drugaru -

Ej, al sam sinoc **** Ružu, sam je razbijo od ***** !

Auuu, alal ti cufte! A jel' ti i pušila?

- Maajmune jedan, pa to mi sestra, kako možeš tako nešto da me pitaš, maajmune jedan!

:sad2:

E, povodom tog vica...jednom ja otkljuchavam kapiju i dok se zezam s kljuchem, iza mene prolaze tri roma u tinejdz dobu... i chujem razgovor...
E, a jel bi ti bio sa svojom sestrom?
Shta ti je bre, ona je udata!
:eek: :eek:

Pa sam se pitala...a da nije? A?

Nemam brat ali imam sestru i naravno monogo je volim, iako se tek od pre par godina druzimo kako treba (posto je 6 godina mladja od mene, tako da se nikako nismo uklapale u sazrevanju)
Nego,cini mi se da je ova tema za dom i porodicu a ne za ljubav i sex,al nema veze;)
poz jos jednom od nas dvoje:bye:

Cao... :bye:

:roll:

E, povodom tog vica...jednom ja otkljuchavam kapiju i dok se zezam s kljuchem, iza mene prolaze tri roma u tinejdz dobu... i chujem razgovor...
E, a jel bi ti bio sa svojom sestrom?
Shta ti je bre, ona je udata!
:eek: :eek:

Pa sam se pitala...a da nije? A?

:rotf::rotf:

Ja imam mladju sestru koja je mnogo zrelija od mene.
Za razliku od mene ona je dominantna osoba, cak i ne licimo uopste.
Sad je daleko od mene.
To je osoba koja me je podrzavala uvijek kad mi je bilo tesko.
Seko, volim te...:heart:

Nemam ni brata ni sestru.
Kao dete sam, godinama, molila mamu da mi rodi brata... i kad videh da od toga neće biti ništa...rekoh joj: "Dobro, rodi mi sestru... samo mi nešto rodi."
Ni to ne dobih :aha:

Poslednja izmena:

Back