Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

dragosh

Veoma poznat
Poruka
11.827
Ovaj nastavlja sa pronalaskom sve novih i novih teorija zavere,
zapleo se ko pile u kucine!:think:

LAUŠEVIĆ JE LOŠ GLUMAC I UBICA SRBA!

154840.jpg

HAG - Opleo.
Lider SRS Vojislav Šešelj u iznošenju svoje završne reči odbrane kao argument potegao i slučaj glumca Žarka Lauševića.

- U Srbiji je živeo neki trećerazredni glumac koji se zove Žarko Laušević. U javnosti je bio poznat kao crnogorski nacionalista i jedan od osnivača Liberalnog saveza Crne Gore - počeo je Šešelj izlaganje i zatim ispričao kako je došlo do zločina:
-U jednom trenutku Žarko Laušević poteže pištolj, ubija dva mladića, Srbina i ispaljuje ukupno 15 metaka.

Šešelj potom prepričava da je Laušević, posle puštanja da se brani sa slobode, pobegao u Ameriku:
- Za njim je raspisana Interpolova poternica. I pre nekoliko dana predsednik Boris Tadić donosi odluku o pomilovanju. Može li, u vašim zemljama predsednik ili kralj u Danskoj da donese odluku da se lice koje je u bekstvu pomiluje? A ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić putuje u Njujork i na noge Žarku Lauševiću donosi pasoš. Mogu li ja iz toga sad izvući zaključak - zato što se oni nipodaštavaju njegove zločine - da je Tadić bio saučesnik u ubistvu ovih mladića? Ne mogu. Mogu li da zaključim za Dačića da je bio saučesnik u ubistvu ovih mladića? Ne mogu. A kako može tužilaštvo na osnovu činjenice da sam ja branio Ostoju Sibinčića zbog hapšenja na osnovu političke harange da izvuče zaključak da sam sarađivao s njim u istim kriminalnim radnjama - rekao je Šešelj i podseti da se ranije zalagao i za puštanje na slobodu Alije Izetbegovića, autor Islamske deklaracije.

- Reč je o slobodi govora. Ali čim je Izetbegović pokušao da oružjem to sprovede u delo, ja sam mu se suprotstavio i u tome je razlika - poručio je Šešelj.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/seselj-lausevic-je-los-glumac-i-ubica-srba-192776.php

-U jednom trenutku Žarko Laušević poteže pištolj, ubija dva mladića, Srbina i ispaljuje ukupno 15 metaka.

Šešelj potom prepričava da je Laušević, posle puštanja da se brani sa slobode, pobegao u Ameriku:
- Za njim je raspisana Interpolova poternica. I pre nekoliko dana predsednik Boris Tadić donosi odluku o pomilovanju. Može li, u vašim zemljama predsednik ili kralj u Danskoj da donese odluku da se lice koje je u bekstvu pomiluje? A ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić putuje u Njujork i na noge Žarku Lauševiću donosi pasoš. Mogu li ja iz toga sad izvući zaključak - zato što se oni nipodaštavaju njegove zločine - da je Tadić bio saučesnik u ubistvu ovih mladića? Ne mogu. Mogu li da zaključim za Dačića da je bio saučesnik u ubistvu ovih mladića? Ne mogu. A kako može tužilaštvo na osnovu činjenice da sam ja branio Ostoju Sibinčića zbog hapšenja na osnovu političke harange da izvuče zaključak da sam sarađivao s njim u istim kriminalnim radnjama

и, шта није истина?

lepo je seselj usporedio situacije a sto se tice lausevica.....moze tadic i da popusi svim zivim muskim rodjacima ubijenih mladica....ne vredi......i lausevic je svestan svoje kazne.....ko se maca lati od maca i gine......a i dalje price o tadicu i lausevicu postavljajte na vase crnogorske forume.....ne na srpske......

Sta ima Zarko Lausevic s njegovom "odbranom" u Hagu?

Covek je svoje odrobijao, pusten je pa je pobegao, pomilovan je, napisao je knjigu u kojoj se vidi da dok je ziv on ce svoj krst ubice nositi, iako je pucao u najnuznijoj samoodbrani, onda kada je video da mu oborenog brata ubijaju...

Moguce da je "los" glumac, kad uporedimo kako Seselj glumi "velikog Srbina", zaista su svi ostali- losi glumci.

Sram ga bilo, sve da kaze, ali da je LOS glumac, to mu bar niko nikad nije osporio, i da je LEP covek, da, lep...

ајд сад лепо нађи тему о југославенском глумцу, па погледај тко је кукао, важи?

Šešelj zna sve o svakome sem svoje nacionalnosti.
Igrom slučaja se desilo da je neki Srbin intelektualac čačkao Lauševiće
Niti znamo koji Srbin nit znamo zašto Lauševića koji je itekako bio poznata ličnost?
A još manje znamo šta će onoliko Srba u CZ-u? Izgleda je CZ protiv Srba!?

Poslednja izmena:
Šešelj zna sve o svakome sem svoje nacionalnosti.
Igrom slučaja se desilo da je neki Srbin intelektualac čačkao Lauševiće
Niti znamo koji Srbin nit znmo zašto Luševića koji je itekako bio poznata ličnost
A još manje znamo šta će onoliko Srba u CZ-u? Izgleda je CZ protiv Srba!?

Ko je procitao knjigu Zarka Lausevica (ja jesam) Godina prodje, dan nikad, ima jedan pasus "posvecen" Seselju, ne mogu sad da trazim ali je napisao da bi mozda bilo bolje da je......sedeo kod kuce i crtao recimo Seselja kako se iz zatrke ljubi s Milosevicem usta u usta, ne plaseci se zaraze ili nesto slicno (parafraziram), pa sta ga je uvredio?

Milosevicu je najdrazi opoziconar bio Seselj, svedocio je u Hagu kao svedok odbrane, kome se sad sveti? Milosevicu?
SRBINU Lausevicu?

Sve on proziva za nacionalnost, samo o svojoj cuti, sto li?

Ne zna vise gde udara, odvratno!

tema, tj lausevic, je nevazna.

lik je nesrecan i verovatno zao. bilo bi mi ga zao da nije dvostruki ubica nenaoruzanih ljudi, i da ga ne vade politicari. to je odvratno. to vadjenje preko veze

Ovaj nastavlja sa pronalaskom sve novih i novih teorija zavere,
zapleo se ko pile u kucine!:think:

LAUŠEVIĆ JE LOŠ GLUMAC I UBICA SRBA!

154840.jpg

HAG - Opleo.
Lider SRS Vojislav Šešelj u iznošenju svoje završne reči odbrane kao argument potegao i slučaj glumca Žarka Lauševića.

- U Srbiji je živeo neki trećerazredni glumac koji se zove Žarko Laušević. U javnosti je bio poznat kao crnogorski nacionalista i jedan od osnivača Liberalnog saveza Crne Gore - počeo je Šešelj izlaganje i zatim ispričao kako je došlo do zločina:

- Za njim je raspisana Interpolova poternica. I pre nekoliko dana predsednik Boris Tadić donosi odluku o pomilovanju. Može li, u vašim zemljama predsednik ili kralj u Danskoj da donese odluku da se lice koje je u bekstvu pomiluje? A ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić putuje u Njujork i na noge Žarku Lauševiću donosi pasoš. Mogu li ja iz toga sad izvući zaključak - zato što se oni nipodaštavaju njegove zločine - da je Tadić bio saučesnik u ubistvu ovih mladića? Ne mogu. Mogu li da zaključim za Dačića da je bio saučesnik u ubistvu ovih mladića? Ne mogu. A kako može tužilaštvo na osnovu činjenice da sam ja branio Ostoju Sibinčića zbog hapšenja na osnovu političke harange da izvuče zaključak da sam sarađivao s njim u istim kriminalnim radnjama - rekao je Šešelj i podseti da se ranije zalagao i za puštanje na slobodu Alije Izetbegovića, autor Islamske deklaracije.

- Reč je o slobodi govora. Ali čim je Izetbegović pokušao da oružjem to sprovede u delo, ja sam mu se suprotstavio i u tome je razlika - poručio je Šešelj.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/seselj-lausevic-je-los-glumac-i-ubica-srba-192776.php

slabo ti to kontaš...izgleda da čitaš samo krupna slova....

Covek je svoje odrobijao, pusten je pa je pobegao, pomilovan je, napisao je knjigu u kojoj se vidi da dok je ziv on ce svoj krst ubice nositi, iako je pucao u najnuznijoj samoodbrani, onda kada je video da mu oborenog brata ubijaju...

Moguce da je "los" glumac, kad uporedimo kako Seselj glumi "velikog Srbina", zaista su svi ostali- losi glumci.

Sram ga bilo, sve da kaze, ali da je LOS glumac, to mu bar niko nikad nije osporio, i da je LEP covek, da, lep...

1.Какве везе има то што је леп колегинице...?
2.Зашто толико мрзиш Војислава Шешеља..?

Ko je procitao knjigu Zarka Lausevica (ja jesam) Godina prodje, dan nikad, ima jedan pasus "posvecen" Seselju, ne mogu sad da trazim ali je napisao da bi mozda bilo bolje da je......sedeo kod kuce i crtao recimo Seselja kako se iz zatrke ljubi s Milosevicem usta u usta, ne plaseci se zaraze ili nesto slicno (parafraziram), pa sta ga je uvredio?

Milosevicu je najdrazi opoziconar bio Seselj, svedocio je u Hagu kao svedok odbrane, kome se sad sveti? Milosevicu?
SRBINU Lausevicu?

Sve on proziva za nacionalnost, samo o svojoj cuti, sto li?

Ne zna vise gde udara, odvratno!

Na stranama 48, 89, 93, 136
book-1.gif

Суђења за убиство31. јула 1993. године, Жарко Лаушевић и његов брат Бранимир су нападнути од групе хулигана у близини подгоричког локала „Епл“. Том приликом је Жарко из свог пиштоља ЦЗ-99 усмртио нападаче Драгора Пејовића и Радована Вучинића, а тешко ранио Андрију Кажића, док је овај прилазио да се придружи нападачима.

На суђењу је осуђен на 15 година затвора због двоструког убиства.[1] Та је пресуда, након жалби, потврђена 1994. године. Казну је издржавао у Спужу и Пожаревцу.

Након укидања пресуде од стране Савезног суда, по поновном претресу фебруара 1998. године, којим је председавала судија Светлана Вујановић, изречена му је казна 4 године затвора због двоструког убиства у прекорачењу нужне одбране. Будући да је у том тренутку већ издржао 4,5 године, пуштен је на слободу.

Убрзо након тога је напустио земљу и настанио се у Њујорку у САД.

Врховни суд Црне Горе је, по жалби тужиоца 30. марта 2001. године, ту одлуку о казни преиначио, и изрекао казну од 13 година затвора.[1]

Трећег јула 2009. године је саопштено да је Лаушевић ухапшен у Сједињеним Америчким Државама због боравка у САД без визе и да се разматра његова екстрадиција Србији по међународној потерници која је расписана 2002. године на захтев Трећег општинског суда у Београду.[2]

Четрнаестог септембра 2009. године је суд у Њујорку донео одлуку о укидању притвора Лаушевићу.[3]

Објавио је 2011. књигу „Година прође дан никад“.

Помиловао га је 29. децембра 2011. председник Републике Србије Борис Тадић.[4] Српски пасош му је уручио 1. фебруара 2012. од стране министар унутрашњих послова Ивица Дачић у Њујорку

1.Какве везе има то што је леп колегинице...?
2.Зашто толико мрзиш Војислава Шешеља..?

mrzi ga zato sto je voja u pravu. oko svega

uvek frustrirani mrze normalne.

toma francuz i njegovi su odustali od principa, za malo dobrostanja, mislili su. i svako ko nije odustao kriv je. jude su to

Небитан је глумац, ма колико бијо леп( јер сигурно није љепши од оног што га је помилово):)
поента је да је нетко себи узео за право да помилује лице у бекству осуђено за кривично дело у страној земљи,
те му се носи након тога држављанство Србије на ноге у то у земљу из које окечује ехтрадикцију, због почињеног кривичног дела, у реду?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back