Branje narandzi,mandarina, maslina i ostalog u Italiji.

ajte ljudi da se organizujemo pa nas 4-5 da probamo da se snadjemo sami u smislu sednemo u kola i pravac italija od plantaze do plantaze trazimo i pogadjamo se na licu mesta za rad i placanje.
ja mogu konkretno da ponudim kola(pasat b5.5 dizel)govorim engleski.ko je zainteresovan nek me kontaktira(molim samo ozbiljne i odgovorne)osobe,jer nezelim da me zbog nekih neodgovornih i problematicnik izbace ako nesto ubodemo da radimo.

Re: Branje narandzi,mandarina, maslina i ostalog u Italiji.

ajte ljudi da se organizujemo pa nas 4-5 da probamo da se snadjemo sami u smislu sednemo u kola i pravac italija od plantaze do plantaze trazimo i pogadjamo se na licu mesta za rad i placanje.
ja mogu konkretno da ponudim kola(pasat b5.5 dizel)govorim engleski.ko je zainteresovan nek me kontaktira(molim samo ozbiljne i odgovorne)osobe,jer nezelim da me zbog nekih neodgovornih i problematicnik izbace ako nesto ubodemo da radimo

Moj suprug i njegov prijatelj su zainteresovani za tvoju ideju.Molim te kontaktiraj nas na stevicsladja@yahoo.com

ja mogu konkretno da ponudim kola(pasat b5.5 dizel-karavan)govorim engleski.ko je zainteresovan nek me kontaktira(molim samo ozbiljne i odgovorne)osobe,jer nezelim da me zbog nekih neodgovornih i problematicnik izbace ako nesto ubodemo da radimo

Poslednja izmena:
Za Borja
Ja sam zainteresovan za ovu ideju da odemo traziti posao branja jabuka u Italiju.
Ja sam prosle godine nesto slicno pokusao i otisao u njemacku.
Svi su mi rekli da sam pogrijesio sto sam dosao u njemacku jel su velike kontrole i svi nasi ljudi su mi rekli da sam trebao otici u italiju ili spaniju.
Zaista sam zainteresovan za ovu ideju za Italiju.

I kakva su tvoja iskustva sa radom na crno u Nemačkoj?

nisam bio neko vreme kuci pa sam tek sad video tvoju poruku,u principu ja sam za,bilo bi pozeljno jos nekog naci cisto da smanjimo sto vise putne troskove.uzgded kakva su ti iskustva iz nemacke

- - - - - - - - - -

Za Borja
Ja sam zainteresovan za ovu ideju da odemo traziti posao branja jabuka u Italiju.
Ja sam prosle godine nesto slicno pokusao i otisao u njemacku.
Svi su mi rekli da sam pogrijesio sto sam dosao u njemacku jel su velike kontrole i svi nasi ljudi su mi rekli da sam trebao otici u italiju ili spaniju.
Zaista sam zainteresovan za ovu ideju za Italiju.

nisam bio neko vreme kuci pa sam tek sad video tvoju poruku,u principu ja sam za,bilo bi pozeljno jos nekog naci cisto da smanjimo sto vise putne troskove.uzgded kakva su ti iskustva iz nemacke

sticajem okolnosti znam i ja kerteza

- - - - - - - - - -

ja mogu konkretno da ponudim kola(pasat b5.5 dizel-karavan)govorim engleski.ko je zainteresovan nek me kontaktira(molim samo ozbiljne i odgovorne)osobe,jer nezelim da me zbog nekih neodgovornih i problematicnik izbace ako nesto ubodemo da radimo

Back