DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 23.07.2009. u 21:37 - Бранислав Простран (СНС) нови председник општине Земун #126 Kaže sinoć taj prostran, na rts-u, kako će da ukine, citiram: KAFANSKE PREZENTACIJE
gost 23146 Buduća legenda Poruka 46.396 23.07.2009. u 21:41 - Бранислав Простран (СНС) нови председник општине Земун #127 DellBoy-011: Kaže sinoć taj prostran, na rts-u, kako će da ukine, citiram: KAFANSKE PREZENTACIJE Kliknite za proširenje... Ako je tako rekao,rečenica me prosto asocira na redak primer inteligencije i stručnosti...viša grobarska.
DellBoy-011: Kaže sinoć taj prostran, na rts-u, kako će da ukine, citiram: KAFANSKE PREZENTACIJE Kliknite za proširenje... Ako je tako rekao,rečenica me prosto asocira na redak primer inteligencije i stručnosti...viša grobarska.
DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 23.07.2009. u 21:42 - Бранислав Простран (СНС) нови председник општине Земун #128 misoni: Ako je tako rekao,rečenica me prosto asocira na redak primer inteligencije i stručnosti...viša grobarska. Kliknite za proširenje... Svega mi, čuo na rts.u, kasnije i na b92 Ljubi ga majka, sve neke stručne izraze koristi
misoni: Ako je tako rekao,rečenica me prosto asocira na redak primer inteligencije i stručnosti...viša grobarska. Kliknite za proširenje... Svega mi, čuo na rts.u, kasnije i na b92 Ljubi ga majka, sve neke stručne izraze koristi
другарица Aktivan član Poruka 1.744 23.07.2009. u 22:26 - Бранислав Простран (СНС) нови председник општине Земун #129 DellBoy-011: Kaže sinoć taj prostran, na rts-u, kako će da ukine, citiram: KAFANSKE PREZENTACIJE Kliknite za proširenje... Значи напредњаци више неће народу доводити Курсаџије или се то односи на нешто друго?
DellBoy-011: Kaže sinoć taj prostran, na rts-u, kako će da ukine, citiram: KAFANSKE PREZENTACIJE Kliknite za proširenje... Значи напредњаци више неће народу доводити Курсаџије или се то односи на нешто друго?
nojkic_problem Buduća legenda Poruka 26.329 24.07.2009. u 00:40 - Бранислав Простран (СНС) нови председник општине Земун #130 другарица: Значи напредњаци више неће народу доводити Курсаџије или се то односи на нешто друго? Kliknite za proširenje... Па ако укину Курсаџије, ко ће да их промовише
другарица: Значи напредњаци више неће народу доводити Курсаџије или се то односи на нешто друго? Kliknite za proširenje... Па ако укину Курсаџије, ко ће да их промовише