Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ajd kad kazesh poshto ja nisam vernik..nego to shto kazete da nije svaka uloga za svakog glumca nije tachno..al' je on ipak jako dobar u tom poslu,sha vishe u vrhu..
ajd kad kazesh poshto ja nisam vernik..nego to shto kazete da nije svaka uloga za svakog glumca nije tachno..al' je on ipak jako dobar u tom poslu,sha vishe u vrhu..
Sta mislite o ovoj novoformiranoj stranci?Da budem iskren imao sam odredjene predrasude prema njima, ali sam procitao njihov program i mogu reci da nije tako los.Uopste ovo nisam ocekivao od coveka koji je osnovao LDP...
mislim da je ideja o osnivanju pokreta sasvim ok.gospodina leku sam slusala na hrt-u i odavno ne cuh od jedne javne licnosti tako lep,razumljiv i normalan govor.slusacu ga veceras na rts-u.posle njega su radikali pa ldp.
ne verujem da ce njegov pokret biti zapazen na izborima,jer jednostavno ih skoro nema na tv-u.mnogi i ne znaju da postoje,a kamo li kakav program imaju.