Branio sam Mladu Bosnu

Šta,ja sam manje inteligentan pa te ne pratim u komunikaciji,o Bože svašta sam pročitao ali ti si prvi koji me ladno nazva ograničenim u razvoju...
Baš si tvrdoglav lik,živo me interesuje u čemu se razlikuje tvoj i moj vrednosni sistem.Šta ti uopšte znaš o meni?
A vjeruj mi da si kao bukvar za čitanje,padaš žuti na glupim stvarima,pročitan si...a nisam se nešto pretjerano ni potrudio,čak nisam ni obrvu digao!
Ja sam po tvom standardu desničar???

Nisam ja to rekao, to su nalazi nekoliko naucnih studija.

Istorijska je činjenica da Crna Gora nije podržala teroristički akt koji je bio povod za Prvi svetski rat, kazao je premijer Milo Đukanović na Svečanoj akademiji povodom 100 godina od početka Prvog svetskog rata.

Ovo je meni dovoljno da prestanem čitati,ako je Gavrilo izazvao I svjetski rat pitam se ko je izazvao onda drugi?Ko mi odgovori na ovo pitanje a da Gavrilo pri tome ostane i dalje krivac uvjerio je i mene onda.Živo me interesuje...

Da si slusao na casovima srpskog u osnovnoj, znao bi da je povod u ovom kontekstu sinonim za izgovor. Vidis kako jedno nerazumjevanje vodi necitanju svega sto se ne uklapa u ono sto vec znas i stvara nova nerazumjevanja. Ah da, ne vidis, naravno.

Ne samo da sam dokazao da si maliciozan, da lazes i da si priglup, vec sam shvatio i da si kao i svi ostali na netu kopirao navode sa originalnog izvora, zajedno sa pravopisnom greskom koja postoji u svim kopijama na netu. Samo si mi pomogao da uvidim da je dezinformacija dosla iz jednog izvora, a onda razbacana okolo uz pomoc ljudi koji ne da ne znaju njemacki, engleski ili hebrejski, vec ne znaju ni pravilno da pisu na svom rodjenom jeziku. I za ovo ti veliko hvala!

Малициозан према издајницима, да, приглуп, да, али у односу на неког великог филозофа или математичара, али према једном жутом, искомплексираном, закржљалом поштоваоцу лика и дела Мила Ђукановића, сам стена памети и мудрости. Непрегледни хоризонт, бескрај...

Једино што си слагао јесте да сам ја лажов. Да, навео сам оригиналне изворе са нета, које си, ти дебилко мој, превео и из чега се види Ђинђићево призивање копнених трупа. Јеси ли ти малоуман, па не желиш да прихватиш оно што си сам превео? Који је то поремећај? Како се дефинише тај застој у раду мозга? Да ли је иреверзибилан, или још има наде за тебе? Дошао си овде, са очигледним рупчагама у знању, са тако наивним тумачењем историјских чињеница, да си ме пар пута насмејао, право. Зато, препоручујем ти мало више књига, а мање идеологије и идеја жена у црном, ранка Кривокапића, Штросмајера, ћопавог загорца и Бакира Изетбеговића.

Poslednja izmena:
Da si slusao na casovima srpskog u osnovnoj, znao bi da je povod u ovom kontekstu sinonim za izgovor. Vidis kako jedno nerazumjevanje vodi necitanju svega sto se ne uklapa u ono sto vec znas i stvara nova nerazumjevanja. Ah da, ne vidis, naravno.

Hahaha,ti si izgubljen slučaj!Samo ti uči istoriju od MIle!Hahaha!
Zašto mi odgovoraš ako pre toga nisi u stanju da odgovoriš na pitanje ko je izazvao II svjetski rat?
Kada spoznaš taj odgovor shvatićeš ko je izazvao i prvi.
Jer Gavrilo je svakako zadužio ovaj narod,da ga ako ništa drugo ostavimo da počiva u miru.
Njegova hrabrost da ubije tiranina je meni dovoljna da ga poštujem kao klinca koji je imao *uda.
Nije pokazao strah kada je umro u mukama,to je hrabrost naših predaka i zato je Gavrilo poseban!
Zato je Gavrilo jedan a Đinđića,Tadića,Vučića koliko hoćeš.Takav se ne postaje ,takakv se rađa!
Ja svoju istoriju ne učim iz novokomponovanih knljiga nego iz naroda oko sebe.A na svakom koraku su tragovi prošlosti samo treba gledati...
Ne treba meni Beč da kaže šta je i kako je bilo kada je njihova istorija iz perspektive napadača...
Istorijska građa kada se prikuplja za blisku istoriju ulazi se u i među narod,to je jedina prava istorija koja se prenosi sa koljena na koljeno!
I pazi jednu stvar,nisi desničar ako poznaješ svoju istoriju i voliš svoj narod,to si nešto pobrkao...

Poslednja izmena:
Стварно си пглу...али оно тврдокожац, удри главом у зид што јаче...чуј њега, он се бави научним студијама, ја мислио да се прво креће од правописа.

Lik je stvarno cirkusant,sa svakom novom izjavom tone sve dublje i koprca se a da nije ni svjestan da je u živom blatu do grla...

Малициозан према издајницима, да, приглуп, да, али у односу на неког великог филозофа или математичара, али према једном жутом, искомплексираном, закржљалом поштоваоцу лика и дела Мила Ђукановића, сам стена памети и мудрости. Непрегледни хоризонт, бескрај...

Једино што си слагао јесте да сам ја лажов. Да, навео сам оригиналне изворе са нета, које си, ти дебилко мој, превео и из чега се види Ђинђићево призивање копнених трупа. Јеси ли ти малоуман, па не желиш да прихватиш оно што си сам превео? Који је то поремећај? Како се дефинише тај застој у раду мозга? Да ли је иреверзибилан, или још има наде за тебе? Дошао си овде, са очигледним рупчагама у знању, са тако наивним тумачењем историјских чињеница, да си ме пар пута насмејао, право. Зато, препоручујем ти мало више књига, а мање идеологије и идеја жена у црном, ранка Кривокапића, Штросмајера и Бакира Изетбеговића.

Polako velebote, pregorice ti tranzistori. Ja sam te samo naveo da pokazes i dokazes da izmisljas, nisam te ja tjerao da pises i dokumentujes svoje i Ducijeve lazi. Cuo sam da te Duci trazi da porazgovara s tobom oko nekih propusta u tvom radu. Neam pojma o cemu se radi.

Kako ste ti i Velebot fino sinhronizovani kao jedan. A sto se tice reputacije, hoces da ti je vratim na ovaj ili Velebot nalog, mislim posto si je dao kao Velebot? Ko ce popamtiti sve te naloge i cuda?

Velebit je ljuti krajišnik a ja sam malo drugačijeg porijekla,priviđa ti se i već počinješ halucinirati!
Izgleda da je živo blato došlo do očiju!Heheh

Poslednja izmena:
Ево позивам свој други налог под ником Емихс, да напусти форум од срамоте, јер нас је овај Арно Данжан провалио и јавно осрамотио.

Прво гасим Емихсов налог, затим Матијашевићев, и онда и овај са кога сад пишем, а Параблајз остаје победник јер је размонтирао ово мафијашко-клоновско друштво.

Ево позивам свој други налог под ником Емихс, да напусти форум од срамоте, јер нас је овај Арно Данжан провалио и јавно осрамотио.

Прво гасим Емихсов налог, затим Матијашевићев, и онда и овај са кога сад пишем, а Параблајз остаје победник јер је размонтирао ово мафијашко-клоновско друштво.

Prvo da te korigujem, fasisticko-klonovsko drustvo, a drugo, nisam nesto previse ushicen jer i nisi bio neki izazov. Previse se trudis da ti nalozi i postovi izgledaju drugaciji, ali ne shvatas da ne mozes sakriti mentalitet i nacin rezonovanja u svojim postovima. Mada ima jos nekih tehnickih indikacija, koje ti ipak necu otkriti. A izgleda i da pijan postas, pa se i sam odajes kao na prosloj stranici ovog niza. Zao mi je, sam si sebi doskocio. Uzdravlje i pozdravi Ducija, ako ne bude previse ljut.

Prvo da te korigujem, fasisticko-klonovsko drustvo, a drugo, nisam nesto previse ushicen jer i nisi bio neki izazov. Previse se trudis da ti nalozi i postovi izgledaju drugaciji, ali ne shvatas da ne mozes sakriti mentalitet i nacin rezonovanja u svojim postovima. Mada ima jos nekih tehnickih indikacija, koje ti ipak necu otkriti. A izgleda i da pijan postas, pa se i sam odajes kao na prosloj stranici ovog niza. Zao mi je, sam si sebi doskocio. Uzdravlje i pozdravi Ducija, ako ne bude previse ljut.

Фашиста ти је општио са мајком, па су добили малог Параблајза:D

hahahahahaha, hej majstore, sve si nas prevario, pravi si virtuoz za tastaturom. Haj da jos malo besjedimo, da vidimo koje jos naloge koristis.

Ljudi ko je ovaj lik? :hahaha:

- - - - - - - - - -

Pišam se od smijeha! :hahaha:

Kakav cirkus sada od teme a povod je film.
U suštini definitivno je istina ona narodna:"Što jedna budala pokvari ne može ni hiljadu pametnih popraviti!"
Ebiga,ja završavam sa ovom temom,Velebite "pijanice" ti nastavi! :hahaha:

gavrilo-princip.jpg

Prilozi

• gavrilo-princip.jpg
    gavrilo-princip.jpg
    48 KB · Pregleda: 1
Pogledao sam trejler. Ono je ocaj.

I ranije ekranizacije Principa i Sarajevskog atentata nisu mi se svidjale, ali ovo je lose.

Gavrilo Princip, Srbin Krajisnik iz Bosne da prica kao da je rodjen sa Cubure, dovoljno mi je bilo samo da cujem...

Back