Брамерц: Неко је сакрио кључне доказе о ''Олуји''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kad me je udarilo sho onda pazljivo citas moje postove i kurzivno ovuliras ko da su ti zapuseni yayovodi....
Ti se stvarno tripuješ da ja tvoje postove čitam pažljivo? Ma, idi, bre, ne budi baš toliko smešan. z:mrgreen: (A o ovuliranju, vidim, imaš manje veze nego kišna glista s Mozartovom Violinskom sonatom KV 303. Tebi je, očito, zapušeno nešto mnogo važnije nego jajovodi. z:mrgreen:

Ti se stvarno tripuješ da ja tvoje postove čitam pažljivo? Ma, idi, bre, ne budi baš toliko smešan. z:mrgreen: (A o ovuliranju, vidim, imaš manje veze nego kišna glista s Mozartovom Violinskom sonatom KV 303. Tebi je, očito, zapušeno nešto mnogo važnije nego jajovodi. z:mrgreen:

pa jes...u pravu si.... zapushi mi se nos preventivno cim se ti pojavis :lol:

Ne vredi, ne razumeš. Nisi (prava) žena. z:lol:

Načisto smo skrenuli sa teme.

Dakle: neko je sakrio ključne dokaze o "Oluji". Ne znam šta da kažem osim da su dokazi svuda oko nas i da su lako dostupni svakome ko želi da ih nađe.

Pre izvesnog vremena jedna TV (B92) prikazala je dokumentarni film koji su snimili aktivisti MCK. Više nego dovoljno da se izvedu dokazi koji ozbiljno mogu da terete odgovorne u Hrvatskoj, a i samu državu Hrvatsku.
Naravno, pod uslovom da ima dobre volje.

Čuj, sakrili ključne dokaze. Budalaština. I mi bi trebalo da progutamo udicu.

Dokazi o proterivanju četvrt miliona ljudi i o hiljadama žrtava ne mogu biti sakriveni.

registra?? jesi li to ti tu??

a koga pitas? imas superiorno misljenje da je kostunica marnuo i dao sovama da odnesu dalekoooo z:dm3:
sove su sredjene ,ne brini nista z:mrgreen:
sovazq3.jpg

Tako je. Dakle, da vidimo kakvu bismo belosvetsku zaveru mogli da otkrijemo? Ko je sakrio dokaze i kako i zašto i gde?

Dosta sa spamom.

Жено, је л' ти видиш КО тврди да су Хрвати сакрили доказе??? :lol:

Какве су те завере спопале.
Чак је и Карла Дел Понте писала о томе.

А ти си 'рватица!?
Ах да, и опет сам заборавила с ким причам.;)

И да, да додам, не ради се ту о томе да нема доказа да су Срби побијени и протерани, већ о томе да нема доказа ко је ОДГОВОРАН за то.А одговорни су Готовина и Маркач!!

Што значи, ако се исти не појаве , испашће да су Срби убијени неким чудним небеским силама, а побегли су из Хрватске јер су се колективно надували и у трипу запалили са својих огнјишта.

Је л' ти сад јасније??

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back