Brakom uredno neodrzavane

a uocavate li vi koliki je naglasak na izgledu? shta uradi propaganda od nas...

sto kao nije blam "nije procitao nijednu knjigu... " haha nishta mi ne pada na pamet
: )).. ne znam meni su uvek odbojniji ti savrseno izgledajuci ljudi a pretpostavljam da oni to ponekad to i rade da bi stvorili izvesnu barijeru.

Mislim da najvise uticaja ima tvoja licna volja da se ne zapustis i genetika.Naravno, tvoja je stvar da li ces dozvoliti da sve radis sama, da ti muza nikad nema kad je "gusto" da nista ne radi, postane debela svinja koja sedi ispred tv-a itd.

Jeste malo glupo, ali pomenucu ipak.
Moja zena i sada u 38 godina i posle porodjaja bolje je gradjena od mnogih devojaka mladjih po 10 i vise godina.
Ipak, zena koja je prirodno krupna ima siroke kukove i sl. svakako ne moze da izgleda ne znam kako, ali moze da izgleda vise nego pristojno samo ako hoce.

slazem se ja s tim u potpunosti , ali me nerviraju ovakve teme
tim pre sto to ne vazi za dosta zena , zatim neki procenat to zaista dozvoli zato sto nemaju vremena da vode racuna o sebi iz drugih razloga (a sve ce ih zene docekati na noz sa kozmeticarima i koje cim,sto stvarno nije njihova stvar da se uplictju u tudj zivot)
I ostaje manji procenat koji se zapuste jer im je to neki izbor.
A meni je npr tesko da da vidim negde samo da postoji karac u 30-tim koji zaista vodi racuna o svojoj pojavi. Vecinom su mi u vidokrugu body majice koje skrivaju/otkrivaju rani stadijum sala na stomaku....cast izuzet(n)ima

Back