- Poruka
- 441
Kakav je nacin i zasto su nase devojke pre braka ciste i uredne, a cim se udaju postaju zapustene debele prasice i samo zvocaju muzevima?
Da li se nama muskima isplati da se zenimo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti to o mami, o sestri ili o svojoj zeni?Kakav je nacin i zasto su nase devojke pre braka ciste i uredne, a cim se udaju postaju zapustene debele prasice i samo zvocaju muzevima?
a ne, to vazi samo za one kojima su muzevi svinje.Kakav je nacin i zasto su nase devojke pre braka ciste i uredne, a cim se udaju postaju zapustene debele prasice...
jel ti to o mami, o sestri ili o svojoj zeni?
izvini sto pitam, al' bas sam radoznala!
O zenama mojih drugara koji su unesreceni.... njihove zene dok su bile devojke, vodile su racuna o izgledu, mirisale su.... od kada su se udale i imaju decu, neverovatno su se zapustile. Bas mi se jedan od drugara zalio kako je prvi put osetio, pre seksa, da mu je zena prljava, a godinama su zajedno. Malo mi je cudno da ih nije blam od muzeva da budu prljave?
Zar se zene ne osecaju seksi i kad su mrsavije? Ili je cilj bio udaja?
Kakav je nacin i zasto su nase devojke pre braka ciste i uredne, a cim se udaju postaju zapustene debele prasice i samo zvocaju muzevima?
dobro...nego vesela,da li si ti zapustena i da li je na tebi trudnoca ostavila trag?Jasno mi je o chemu prichash ali ti je i odgovor upravo sadrzan u pitanju. Kljuch je u porodichnim obavezama koje devojke uglavnom nemaju, jer ako zivi kod roditelja onda ne mora da vodi brigu ni o chemu, ima skuvano, oprano, ispeglano, i ostaje joj da vreme koje bi ulozila u sve ostalo potrebno za kvalitetan zivot - ulaze u sebe, svoje obrazovanje, svoje sredjivanje i izlaske. To je ujedno i najbezbrizniji period u zivotu. Chak i ako devojka ne zivi u roditeljskom domu, odnosno zivi sama, opet ima mnogo, mnogo manje obaveza nego kad stvori porodicu i opet joj ostaje dosta vremena za sebe. Slichno je i u brakovima gde nema dece. E, ali zato dolaskom dece mnogo toga se menja. Pre svega, kad vec pominjesh debljinu, malo je zena na koje trudnoca ne ostavi trag u vidu (manje-vishe) promenjenog fizichkog izgleda, a to kasnije zahteva rigorozne dijete i vezbanje, za shta je potrebno vreme koje majka nema, potrebna je volja i chvrst karakter koji je sasvim individualna stvar, potreban je motiv koji se negde izgubi u toku braka (recimo, zena je razocharana u taj brachni zivot, nije ni muz onakav kako se chinilo dok je bio momak, monotona svakodnevica), potrebna je podrshka bilo od muza, bilo sa strane (a muz radi ceo dan, decu nema ko da chuva) - i tako se zena vrlo lako nadje u ekstremno nezavidnoj situaciji gde je sve neprivlachnija muzu, sve je vishe zanemaruje, sve je nesrecnija i zapushtenija, dok on peva pesmu 'ozenjen sam kao momak zivim'.
da vidimo.Kakav je nacin i zasto su nase devojke pre braka ciste i uredne, a cim se udaju postaju zapustene debele prasice i samo zvocaju muzevima?
Jasno mi je o chemu prichash ali ti je i odgovor upravo sadrzan u pitanju. Kljuch je u porodichnim obavezama koje devojke uglavnom nemaju, jer ako zivi kod roditelja onda ne mora da vodi brigu ni o chemu, ima skuvano, oprano, ispeglano, i ostaje joj da vreme koje bi ulozila u sve ostalo potrebno za kvalitetan zivot - ulaze u sebe, svoje obrazovanje, svoje sredjivanje i izlaske. To je ujedno i najbezbrizniji period u zivotu. Chak i ako devojka ne zivi u roditeljskom domu, odnosno zivi sama, opet ima mnogo, mnogo manje obaveza nego kad stvori porodicu i opet joj ostaje dosta vremena za sebe. Slichno je i u brakovima gde nema dece. E, ali zato dolaskom dece mnogo toga se menja. Pre svega, kad vec pominjesh debljinu, malo je zena na koje trudnoca ne ostavi trag u vidu (manje-vishe) promenjenog fizichkog izgleda, a to kasnije zahteva rigorozne dijete i vezbanje, za shta je potrebno vreme koje majka nema, potrebna je volja i chvrst karakter koji je sasvim individualna stvar, potreban je motiv koji se negde izgubi u toku braka (recimo, zena je razocharana u taj brachni zivot, nije ni muz onakav kako se chinilo dok je bio momak, monotona svakodnevica), potrebna je podrshka bilo od muza, bilo sa strane (a muz radi ceo dan, decu nema ko da chuva) - i tako se zena vrlo lako nadje u ekstremno nezavidnoj situaciji gde je sve neprivlachnija muzu, sve je vishe zanemaruje, sve je nesrecnija i zapushtenija, dok on peva pesmu 'ozenjen sam kao momak zivim'.
Slazem se:wink:, ali bih dodala...Jasno mi je o chemu prichash ali ti je i odgovor upravo sadrzan u pitanju. Kljuch je u porodichnim obavezama koje devojke uglavnom nemaju, jer ako zivi kod roditelja onda ne mora da vodi brigu ni o chemu, ima skuvano, oprano, ispeglano, i ostaje joj da vreme koje bi ulozila u sve ostalo potrebno za kvalitetan zivot - ulaze u sebe, svoje obrazovanje, svoje sredjivanje i izlaske. To je ujedno i najbezbrizniji period u zivotu. Chak i ako devojka ne zivi u roditeljskom domu, odnosno zivi sama, opet ima mnogo, mnogo manje obaveza nego kad stvori porodicu i opet joj ostaje dosta vremena za sebe. Slichno je i u brakovima gde nema dece. E, ali zato dolaskom dece mnogo toga se menja. Pre svega, kad vec pominjesh debljinu, malo je zena na koje trudnoca ne ostavi trag u vidu (manje-vishe) promenjenog fizichkog izgleda, a to kasnije zahteva rigorozne dijete i vezbanje, za shta je potrebno vreme koje majka nema, potrebna je volja i chvrst karakter koji je sasvim individualna stvar, potreban je motiv koji se negde izgubi u toku braka (recimo, zena je razocharana u taj brachni zivot, nije ni muz onakav kako se chinilo dok je bio momak, monotona svakodnevica), potrebna je podrshka bilo od muza, bilo sa strane (a muz radi ceo dan, decu nema ko da chuva) - i tako se zena vrlo lako nadje u ekstremno nezavidnoj situaciji gde je sve neprivlachnija muzu, sve je vishe zanemaruje, sve je nesrecnija i zapushtenija, dok on peva pesmu 'ozenjen sam kao momak zivim'.
dobro...nego vesela,da li si ti zapustena i da li je na tebi trudnoca ostavila trag?
velika vecina zena ovde kod nas cim se uda u roku od godinu dana rodi dete.dakle svrha i poenta,alfa i omega srpskog braka je dete.