Brak s osobom koja ima gej prošlost

Ja sam ionako samo tražila razlog da odustanem od udaje, tako da bih sa zadovoljstvom sve obustavila.
Svakako skidam kapu za iskrenost. Doduše, trebalo se ranije izjasniti, da se to malo svari pa donese konačna odluka.
Ovako, staviti nekoga pred svršen čin dan pred svadbu je katastrofa. Ali bi bila još veća katastrofa reći to nakon venčanja, a najveća katastrofa je ne reći nikad nego ostaviti da to samo ispliva na površinu.

E da: pu prva! :lol:

Pa se preobratila kad je tebe srela?

To ne biva...

Jedino ako si ti gej ili ti je izabranica bisexualna osoba.

Pa ništa, ako se tebi dopada, aranžirajte tpezu o gej životinja..i pozovite nekog gej harmonikaša da upriliči događaj.

popečitelju, nemam ja tako dobro mišljenje o sebe, nisam ja loš, ali mislim da preobraćam..... :hahaha:

tema je postavljena općenito, da se bilo kome to desi, nije autobiografska :cool:

Sprema se svadba, sutra.

Šator montiran, piće se ladi, kolači spremljeni, sarma se krčka, prasići na ražnju, poranili trubači, a vama osoba s kojom sutra stupate u brak prizna svoju gej prošlost!!!!!!

Šta sad?????

:cool:

Pa ako mi kaze da je gej onda bi ga isutirala sto me zavlaci...
Ako mi kaze da je bi bila bi u faonu ooook,idemo dalje a brakom al si mogao to i ranije da kazes,sad mozram da strepim i od muskaraca :rotf:
A inace drugarica m pricala(al to je rekla kazala) za lika kome se brat deklarisao kao gej,i on je isto gej al posto ne zeli da mu roditelji totalno polude jer su ima oba deteta gejevi i nista od unuka,to nikom nije rekao i kao nameraa da navata neki ribu da napravi porodicu..
Inace kontam da ima dosta tih tipova sto se kao ozene i glume..

- - - - - - - - - -

Sprema se svadba, sutra.

Šator montiran, piće se ladi, kolači spremljeni, sarma se krčka, prasići na ražnju, poranili trubači, a vama osoba s kojom sutra stupate u brak prizna svoju gej prošlost!!!!!!

Šta sad?????

I nisi napisao sta ti znaci gej proslost:DA je neko biseksualac ili totalni gej...

Па пази, ако је стрејт млада-младожења дошла до свадбе са својим очито бисексуалним изабраник-цом, то значи да им је до тада веза била мање-више складна, сексуално, емотивно, финансијски. Функционишу већ годинама, воле се, пријају једно другом, навикли су се, и сада су пред браком.

Постоји ли заиста разлог да чињеница да се млада лизала са другим девојкама на 18. рођенданима или да је младожења експериментисао са цимером кад је дошао у БГ, нешто поквари?

Ја кажем не.

giphy.gif

Sprema se svadba, sutra.

Šta sad?????

Nemoguć scenario iz milion razloga.
U svakom sličaju, sve ima svoju cenu, i sarme i prasići, prema tome, dečaci, čuvajte svoje bulje. :kafa:

Back