Brak, prevara, ljubavnice, netolerancija, sloboda

nije to ona pesma vec jedna od najlepsih na svetu :rtfm:

- - - - - - - - - -

mirise i inspirise :lol:
Sjajna pesma :ok:, mada ja vise volim zivahnije, optimistickije, ono "raja trazi veselo". :D
Ma mislila sam u tome kome je zivot vece sranje... ne u picu... tu sam te odavno presisala..:lol:
:lol: Da, pice je tvoja strast, tu nemam sanse. :zag: A sto se ostalog tice ne brini cero, to su samo losi periodi, proci ce, zivot je tek pred tobom, i mora biti bolje sve mu do mora i nazad.

Treba prvo razdvojiti,sta se pod prevarom partnera,podrazumeva kao prevara.Prevara je,kada se partneru ili prtnerki,nanese materijalna ili moralna steta.Ukoliko jedan od partnera,usled bracne
monotonije,(koja je u braku neizbezna),radi promene,"kresne" nesto "Usput",to nije nikakva prevara.To je cisto seksualana igrarija,koja veoma dobro deluje,kasnije u braku,kao afrodizijak.
Tu famu o bracnim prevarama,to su izmislile frustrirane zene,koje muzevljevu "mlitavost",u otaljavanju bracnih "duznosti",pripisuju,njegovim toboznjim ljubavnicama.

Negde, u ne tako davnoj istoriji ljudi postojalo je nesto sto se zvalo grupni brak.
Znaci okupi se desetak muskaraca i desetak zena...
I oni su u braku... heftaju se, razmnozavaju se... dele skoljke...
Da li ste vi dragi forumasi skloni tome da razmislite.. o grupnom braku, o vracanju civilizacijskih tekovina i ovako divnoj tvorevini....:zaljubljena:??
Da urusimo ove danasnje stege i sisteme.. da mi zene ne budemo cuvari zatvora, a muskarci nesrecni i slabo uspeli begunci??

Ne bih mogla da zamislim da živim sa toliko članova...Užas.:zcepanje:
Na kraju bi svi svima opet dosadili. Neki bi noću šunjajući se do komšijske komune oderali kolena, a oni hrabriji bi u sred dana sa skromnim oruđem silovali ove iz tuđeg tabora.
Opet bi na kraju ostala neka 2 pelcera koja u dubini duše osećaju poriv za stvaranjem novih vrednosnih sistema :lol: To načelno, onako.

Bio sam prilično promiskuitetan !
Po svim merilima....
Zaljubljive prirode, k'o mlad tetreb.
Ali, nikada, baš nikada, nisam imao paralelno dve partnerke.
Iako sam imao drugara koji im je čak mešao imena, kad ga pozovu.
Ja nisam bio u stanju.
A, znam i zašto '
Nije tu u pitanju nikakva švalerska etika, ne...
Nisam bio u stanju da istovremeno delim emocije.
Na dva objekta ljubavi.
Jer, prema svakoj partnerki, dok smo zajedno, osećao sam nešto...
Čak i onda kada sam bio svestan da je prolazna veza i da se kraj nazire...
Takva sam priroda, jeb'ati ga....!

Ovo je napisao grof Vronski na drugoj temi. E pa - isti smo. Mogu da švrljam od jednog do drugog, ali ne istovremeno. Nisam u stanju da delim emocije, baš kao ni Vronski.

Back