Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Брак и породица, размишљамо ли о томе или смо (увек) сувише млади???
Jooooj ljudi sta bih vam sada sve napisala.....
Ma nije lako gajiti decu danas!!!!!
Vrlo je tesko ako nemas pomoc i podrsku od muza, a ni to nije dosta nego baka jedna, baka druga i slicno.Pa finansijska situacija porodice.
Zato pazite kada se cudite.Najlakse je roditi dete.A ono posle rodjenja nekako se otegne...
Da bi i zena pozelela veeliku porodicu mora sve da odgovara.
Jooooj ljudi sta bih vam sada sve napisala.....
Ma nije lako gajiti decu danas!!!!!
Vrlo je tesko ako nemas pomoc i podrsku od muza, a ni to nije dosta nego baka jedna, baka druga i slicno.Pa finansijska situacija porodice.
Zato pazite kada se cudite.Najlakse je roditi dete.A ono posle rodjenja nekako se otegne...
Da bi i zena pozelela veeliku porodicu mora sve da odgovara.
nisi me uvredila, nego si napisala da je sav teret podizanja dece na ženi, što nije ili ne mora da bude slučaj, barem u svim onim porodicama koje poznajem... možda je tvoje iskustvo drugačije... ali, veruj mi, ima nas civilizovanih...
Pa onda nemoj da dozvolis da su zelje jedno a realnost drugo...
A ono o cemu sam ja pisala isto nema nikakve veze sa civilizacijom.
Jednostavno momenat kad zena npr nakon rodjenja drugog deteta ne pozeli vise dece je verovatno vrlo bitan i izazvan "necim"...Sto opet ne znaci da je i jedan od gore navedenih faktora razlog....