D divlja Gost 31.10.2007. u 23:51 - Brak i podvala/krađa #176 Tsutomu: Kad kuća nije tesna, ni cura nije tesna. Tako? Spamujem svoju temu, ubogu, kakvu takvu... Da dodam neku nebuloznu anketu ovde? Kliknite za proširenje... Ma otvori novu temu, please, al' neku ozbiljnu , smorili smo se od nebuloza. :|
Tsutomu: Kad kuća nije tesna, ni cura nije tesna. Tako? Spamujem svoju temu, ubogu, kakvu takvu... Da dodam neku nebuloznu anketu ovde? Kliknite za proširenje... Ma otvori novu temu, please, al' neku ozbiljnu , smorili smo se od nebuloza. :|
pater.familias Gost Poruka 13.230 01.11.2007. u 00:01 - Brak i podvala/krađa #177 Da... Brak da, ali ne vez-ic-u. Divlja, nema više ozbiljnih tema, te ideje su ovde odavno izumrle. A i takve teme najkraće traju, pa nije ni isplativo ulagati vreme u to...
Da... Brak da, ali ne vez-ic-u. Divlja, nema više ozbiljnih tema, te ideje su ovde odavno izumrle. A i takve teme najkraće traju, pa nije ni isplativo ulagati vreme u to...
D divlja Gost 01.11.2007. u 00:28 - Brak i podvala/krađa #178 Tsutomu: Divlja, nema više ozbiljnih tema, te ideje su ovde odavno izumrle. A i takve teme najkraće traju, pa nije ni isplativo ulagati vreme u to... Kliknite za proširenje... Istina...meni se sve smucilo ovde na lj&s, apelovala sam, al' nikom nista......:-?
Tsutomu: Divlja, nema više ozbiljnih tema, te ideje su ovde odavno izumrle. A i takve teme najkraće traju, pa nije ni isplativo ulagati vreme u to... Kliknite za proširenje... Istina...meni se sve smucilo ovde na lj&s, apelovala sam, al' nikom nista......:-?
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 388.920 08.11.2007. u 00:02 - Brak i podvala/krađa #180 Tsutomu: E' ne znaš ti šta sam ja mislio, samo ti se ovog' puta posrećilo... Kliknite za proširenje... I shta si mislio....:-D
Tsutomu: E' ne znaš ti šta sam ja mislio, samo ti se ovog' puta posrećilo... Kliknite za proširenje... I shta si mislio....:-D
pater.familias Gost Poruka 13.230 08.11.2007. u 20:45 - Brak i podvala/krađa #181 Pitaš me posle 8 dana...?!? Ti to namerno - da me zbuniš. Ali ne damo se, ne damo. Počinje C.Zvezda.