Brak bez dece

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Ne mislim na brak gde partneri ne mogu da imaju decu.
Mislim na brak gde se par dogovori da neće da ima decu. Imaju materijalnih uslova, nisu problem pare. Jednostavno, ljudi ne žele decu. :cool:

Šta mislite o ovakvom braku?

Poslednja izmena:
Mislim na brak gde se par dogovori da neće da ima decu. Imaju materijalnih uslova, nisu problem pare. Jednostavno, ljudi ne žele decu. :cool:
134175_2.jpg

Valjda sto su sebicni ..

Према коме себични?

- - - - - - - - - -

Није ни чудо што си сморена и озбиљна, бави се мало и туђим животима. Забавно је...

Ја сам само нормална, звоне ми уши за туђе бракове, са децом или без исте.

Oni grade svoj brak na principima koji im odgovaraju...ko sam ja da im sudim :lol:
Ako misle da će tako biti srećniji neka tako i urade. Ja se ne slažem jednostavno.

Svako ima pravo na izbor.
Mada u realnosti nikad nisam upoznala osobu koja ne zeli da ima decu(kad tad).
Ako i postoji takva osoba, obicno nesto lezi iza tog stava, nesto ozbiljnije.
Jer bas nemati ni jedan jedini problem, a ne zeleti svoje dete, nemati ni malo interesovanja i zelje da se oseti i dozivi ta ljubav... e tu je priroda malko zatajila...

A na seks? :aaa:
Akcenat je na "primoravanju", valjda je jasno da je primoravanje bilo koje vrste za osudu (a bogme i kaznjivo). Ili ti ne mislis tako?

Ја сам тај који мисли, ти срцем доносиш закључке.

Не мислим тако.

Приморавање на доношње новог живота на свет (ако је било пристанка на секс) није лепо.
Али није злочин.

Како нови живот може бити кривично дело?

Абортус би са друге стране требао бити кажњив као и силовање.

Србија је друга у Европи по броју абортуса.

Абортус је други назив за неодговорност према репродуктивном здрављу.

Код нас је попримио одлике епидемије налик неким афричким земљама, где је преко 50% популације Хив позитивно.

Ја сам тај који мисли, ти срцем доносиш закључке.

Не мислим тако.

Приморавање на доношње новог живота на свет (ако је било пристанка на секс) није лепо.
Али није злочин.

Како нови живот може бити кривично дело?

Абортус би са друге стране требао бити кажњив као и силовање.

Србија је друга у Европи по броју абортуса.

Абортус је други назив за неодговорност према репродуктивном здрављу.

Код нас је попримио одлике епидемије налик неким афричким земљама, где је преко 50% популације Хив позитивно.

Kad ti budes mogao da radjas, tad ce abortus biti kaznjiv. :roll:

Опет паљба по женама. Класика.

Класика је ваше себично понашње, декриминализовали смо вам абортус, за чедоморство добијате пар година. Српски народ се скупља и територијално и демографски. Ми имамо једино опцију да вам некако утувимо у главе да нестајемо (тежа опција), или да потражимо жене из других култура и доведемо их у Србију.

Back