Bradavice - alternativne metode lečenja bradavica

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
Najneobičnija metoda za koju sam čula je bajanje. Poznavala sam
jednu staru ženu koja je umela da baja nešto, valja kada je pun
mesec i bradavice bi nakon toga otpale. Bez obzira što su se
ukućani više puta uvelili da je to delotvorno, niko nije poželeo da
od nje nauči kako se to radi.

Za neke vrte bradavica, morska voda je odličan lek. Za par dana
na moru, nestanu.

Da li vi znate neku metodu?

mesec i bradavice bi nakon toga otpale
. Bez obzira što su se

na moru, nestanu.

:lol:

znam kupish u apoteci technost i resis problem!

bash je neki dan prijatelj hteo da me ubedi da mu je bradavicu na prstu neko namestio

i gledam ga onako i kazhem ja njemu ti nisi normalan i on dodaje nemoj biti luda mozhe to

i kazhem nemoj ti svadje brisati ruke dodje to preko peskira

inache sam chula da neki mazhu mlekom od smokvinog lista da li funkionishe nemam pojma

bash je neki dan prijatelj hteo da me ubedi da mu je bradavicu na prstu neko namestio

i gledam ga onako i kazhem ja njemu ti nisi normalan i on dodaje nemoj biti luda mozhe to

inache sam chula da neki mazhu mlekom od smokvinog lista da li funkionishe nemam pojma

To sa smokvinim listom funkcionise. Kao klinac sam imao problem i nakon mazanja sa
mlekom smokvinog lista se nikada vise nije pojavila.

mesec i bradavice bi nakon toga otpale. Bez obzira što su se

na moru, nestanu.

Не причај о нечему што не знаш. И наши ђедови би сматрали лудим да им је неко рекао да ће телефон преносити филмове кроз етар. Шта ако је бајање фреквенција?. Знам особу којој је жена водом сипаном кроз решето излечила брадавице. Био сам сведок, имао сам 9 година. за 4-5 дана нестале.

Ne pomaže svakome sve, nekom pomogne smokvino mleko a nekome napravi još veći problem. Zavisi i koje su bradavice u pitanju, one tamne se ne smeju dirati bez dermatološkog pregleda. Postoje i one uzrokovane papiloma virusom, to su one viseće koje se javljaju najčešće po vratu i ispod pazuha.
Postoji više prirodnih načina, beli luk, smokvino mleko, sok ruse trave, jabukovo sirće itd. ali kažem opet, nekome pomogne a nekome ne, sve zavisi od samog organizma jer je ovo individualna stvar i ne deluje na svakom organizmu podjednako.

Ne pomaže svakome sve, nekom pomogne smokvino mleko a nekome napravi još veći problem. Zavisi i koje su bradavice u pitanju, one tamne se ne smeju dirati bez dermatološkog pregleda. Postoje i one uzrokovane papiloma virusom, to su one viseće koje se javljaju najčešće po vratu i ispod pazuha.
Postoji više prirodnih načina, beli luk, smokvino mleko, sok ruse trave, jabukovo sirće itd. ali kažem opet, nekome pomogne a nekome ne, sve zavisi od samog organizma jer je ovo individualna stvar i ne deluje na svakom organizmu podjednako.
Ne radite ovo kod kuće fazon:
Imao sam problema na leđima i spaljivali su mi tečnim azotom.
Međutim, iz jednog mladeža je rasla bradavica i to nisu hteli da diraju pa sam je sam odsekao i stavio gazu sa povidon jodom, rek'o Bože pomozi.
I sve bilo ok.
Posle toliko godina opet mi se pojave bradavice, ovog puta na levoj nozi sa unutrašnje strane i to što kažeš kao da su "viseće", ludilo neko, šta je ovo, kod doktora u sred pandemije no, pa pitao u apoteci. Kupio sam mast bukvalno piše "biljni melem za virusne bradavice" REDERMA FORTE.
Liči na vosak. Mazao sam ali sam i čupao, te bradavice sam provalio da su kao pečurke nekako (a i jesu-, gljive, gljivice, isto je to mjesta)
Kažu STRIKTNO : "Ne dirajte" ali ja sam kidao, do krvi.
Ali sam i mazao.
Uglavnom više ih nemam, sad da se ne kunem u mast jer sam pored toga radio svašta, čupao do krvi pa preko povidon jodom pa alkoholom...

Imam sad pored pupka, iz mladeža raste, ali kako sam stariji nemam više herca k'o nekad da sečem. Neka je, bitno da ne boli, promena nema, to sam ispratio, nije mladež ni crven ni ništa.
Nervira i stvara strah. Polako. Šta me sve snašlo-prošlo od kada je počeo Covid, pa knjigu da napišem.

Tebi je, druže očigledno krv puna virusa čim imaš toliku remisiju, najverovatnije je PAPILOMA, a imuni sitem nije u mogućnosti da se izbori sa njim.
Dakle, postoje dve mogućnosti, da si prirodno podložan virusu (90% ljudi jeste) i nemaš dovoljno jake limfocite da se izbore sa njim, ili ti je imunitet jako oslabljen i podložan si virusima. U svakom slučaju moraš da radiš na pojačanju imuniteta, ne zbog ovog virusa nego uopšte zbog svakog viusa ili infekcije.
Moj ti je savet : čuvaj se i preduzmi nešto na vreme !

Tebi je, druže očigledno krv puna virusa čim imaš toliku remisiju, najverovatnije je PAPILOMA, a imuni sitem nije u mogućnosti da se izbori sa njim.
Dakle, postoje dve mogućnosti, da si prirodno podložan virusu (90% ljudi jeste) i nemaš dovoljno jake limfocite da se izbore sa njim, ili ti je imunitet jako oslabljen i podložan si virusima. U svakom slučaju moraš da radiš na pojačanju imuniteta, ne zbog ovog virusa nego uopšte zbog svakog viusa ili infekcije.
Moj ti je savet : čuvaj se i preduzmi nešto na vreme !
Isto sam zaključio iščitavajući svašta. Čak možda imam HPV (Human papiloma virus) koji sam mogao da "pokupim" i pre 10 godina a da ne znam.

Ako ti je za utehu, imamo ga svi, imam ga i ja ali ga držim pod kontrolom. To mi je kao signalna lampica kada mi imunitet opadne.
Taj virus je uglavnom bezopasan, ali istina je da ne treba kidati bradavice na silu. Imaj na umu i da se lako prenosi sa osobe na osobu, a i samom sebi možeš da ga premeštaš. Svaki put kada ga otkineš, ona limfa i krv na tom mestu imaju taj virus i dovoljno je da to takneš i dodirneš sebe na nekom drugom kritičnom mestu i eto, preneo si ga sam sebi. Zato, pri korišćenju raznih masti ili preparata treba sačekati da se on sasuši i postane skroz taman i onda ga možeš bezbedno ukloniti.

Back