Bradati muškarci

Jeste...daju na muzevnosti. Mislim na malje...brkovi nikome lepo ne stoje, ali brada da.

Ja ne volim kada cosavi muskarac pusti bradu, a ono raste paperje a ne brada.

Brkovi redje dobro stoje, mada Bali Beg je izuzetak po meni.

bali1.jpg

Poslednja izmena:
Sad je brada moda kao, mada nosio sam onu, neki bi rekli cetnicku jos pre 7-8 godina, posle toga sam krenuo da je drzim relativno urednom. E sad, one bradurine, to je vec po mom misljenju preterivanje.
A zenska populacija, pa neke lude za bradom, neke ne, licno nisam dobio neku preveliku paznju zbog brade, ali znam devojke kojima muskarac sa bradom deluje privlacnije, muzevnije i sta ti ja znam. Sto muskarci ne nose bradu, nije mi jasno stvarno, mozda to daje neki utisak neurednosti, mada ja to vise zovem nonsalanto nego neuredno.

Secam se da je jedna devojka dala komentar pre 6-7 godina, da bi se u trenutnku smuvala sa mnom kada bi se osisao i obrijao, ali jbg brada je brada. :)

...mozda ne nose bradu jer su dlacice u nacelu nehigijenska stvar...graske znoja se skupljaju, imas neko cebence na licu, verujem da higijena ne moze biti ista...ne znam, da sam muskarac smetala bi mi itekako i brijala bih se svoje ugodnosti radi kao sto svoje telo odrzavam bez glatko...

...mozda ne nose bradu jer su dlacice u nacelu nehigijenska stvar...graske znoja se skupljaju, imas neko cebence na licu, verujem da higijena ne moze biti ista...ne znam, da sam muskarac smetala bi mi itekako i brijala bih se svoje ugodnosti radi kao sto svoje telo odrzavam bez glatko...

To je tacno, verovatno ima razlike u higijeni ako je glatka koza i ako ima dlake, mada mislim da se muskarci ne opterecuju time previse.
Dobar deo onih koji ja znam se ne briju, to je brada jedno 5-7+ dana osim ako ne idu na posao ili da se nadju sa nekom devojkom, tako da je vise strah da ne izgledaju neuredno, zapusteno, nego stvar nehigijene.

5630648840_full_beard_xlarge.jpeg

Back