Brada

Neprirodno, al radi kako hoces.
Pokusaj, sta te kosta.
Meni se cini da nema nikakve logike mazati lice bilo cim.
Znam ljubi te brat salim se
Ko hoce da pusta bradu neka je pusti 6 meseci bez trimovanja i ostalij sranja i ulja i to i videce rezultat imate na youtube timelapse ljudi koji se nisu brijali 1/2/5 godina da viidte kako poraste brada 😉😉

Znam ljubi te brat salim se
Ko hoce da pusta bradu neka je pusti 6 meseci bez trimovanja i ostalij sranja i ulja i to i videce rezultat imate na youtube timelapse ljudi koji se nisu brijali 1/2/5 godina da viidte kako poraste brada 😉😉
Ne brijam se nekih dvadesetak godina.
I pre toga sam umesto brijanja bradu skracivao svakih nedelju dana trimer masinicom.
Meni su dobre one reakcije dece kad se tata obrija.

svaka čast ko ima dobru bradu koja lepo raste, moja em retka em ružno raste em seda. tačno mesec dana nebrijanja
IMG_20220404_100021.jpg

Ne treba nikakvo ulje.

Prirodno stanje je da muskarac ima bradu.

Brijanje je neprirodno, mazanje kremama je neprirodno.
Osim, ako ti je retka ili nije oblikovana, najbolji nacin je redovno brijanje u duzem periodu, pa tek onda pustanje....redovno znaci svakodnevno sa pauzom za vikend...obavezna je dezinfekcija losionom, a jos je bolje koristiti balzam dok ne pustis bradu...kod jace brade umivanje neutralnim sapunom i isto dezinfekcija kolonjskom vodom...jer se brada cesto ukovrdza i kod nezne koze udje u kozu.....cesljanje obavezno....

Kupih neko jeftino ulje meni nepoznatog proizvodjaca jer ne nadjoh Gillette koji sam vidio na sajtu te radnje.

3.30 eur za 30ml revuele, a u drugoj radnji afrodita ni manje ni vise nego 16 ipo eura za 50ml i to bih uzeo ali nije imalo rok trajanja i radnica kaze da je ‘sumnjivog roka’ jer je odlijepljena deklaracija na svaki komad.

Gillette je malo preko 10 eura za 30ml, ali nema. :(

Necu ga mnogo koristiti, samo kad osjetim da mi je mnogo suvo.

:) da znas da sam razmisljao...sve gledam ove na youtube...te feniranje, te cetkanje, te pranje sapunom za bradu, pa ulje za bradu pa berbernica...neka sto kosta nego je nesto previse lickanja i sredjivanja.

Neka je jos, mjesec i 3 dana...makar 2 mjeseca da izdrzim, najlakse se obrijati.
:)))

Pa nije to više samo pustiti

Uzgajanje, zalivanje, odrzavanje...

Prije 20 dana mi pade na pamet da za promjenu malo pustim bradu da poraste, vec me svrbi lice i treba mi neko ulje ili tako nesto...

Koje ulje preporucujete, neki savjeti, iskustva?

Ono sto se zna sa neta: dati sansu da poraste od 2 do 4 mjeseca nakon cega ide trimovanje, oblikovanje, stilizovanje i slicno.

Izbrijavao sam svako 3-4 dana ‘ono ispod’ jer sam (do sada) otprilike nakon tog vremena brijao cijelo lice...
Ja koristim Golden Spartan par godina. Sto se mene tice preporucujem.
I jednan Trimer,to je sve sto je dovoljno..

Posto je pomodarstvo postalo uglavnom ne pustam dugu bradu da bi koristio cesalj za bradu neki.

Dobro bi ti "čučala" malo duža brada, obzirom da gore nemaš ništa! 😁
Imam jednog jedinog klijenta iz Srbije, bivsi kapetan, presaltao se davno u bransu i danas sastanak preko skajpa, njegova kamerica uredno obrijan, coveku ostalo to usadjeno i cao, a cool lik skroz, a moja kamera jos zrela za novu, a zabradio i pojavljuje mi sa faca a on:
Eeevo tee.. nisi se brijao... Godinu dana.

Back