Brada!

na kojim si lekovima hriscanin?
pa na ljsu prosias pricu da imas 18 godinica i da si tek sad se prvi put smuvo za nekom devojcicom

boze koliko bolesnika
Vec sam objasnio da je jedno vreme pisao komsija sa mog profila, a kasnije moj kum jer mi je na kompu z7apamcena sifra i na laptu i moze ko god da sedne da napise nesto...
a on kao nije imao internet pa je dolazio kod mene i pravio belaja otvarao je silne teme i to za gorfa objavio, jedna tema koju sam ja otvorio u vezi toga je ''moze li to biti ljubav'' a on je posle izniosio sve zivo, a to nije smeo!

I da ja imam 18 i imam sada devojku,
p.s. imam bradu i brijem, a on je taj koji nema jer ima tek 14g~!

Друже не чини грофа брада :D Мени је једино чудно како ти брада не расте са 23 , а ја морао сваки други дан да се бријем у 21. Мада су за све то одг. гени бар ја тако мсм . :)

Друже не чини грофа брада :D Мени је једино чудно како ти брада не расте са 23 , а ја морао сваки други дан да се бријем у 21. Мада су за све то одг. гени бар ја тако мсм . :)
Hvala i na odg, smao trebao si da procitas post iznad na ovoj strani, ovo je pisalo dete od 13 sad ce 14g,
meni je sifra na kompu zapamcena pa moze svako da pise kad sedne zqa tajkomp ako ja nisam tu...
Ja imam 18 i imam bradu tj nema mjer brijem ;) :D

Back