Pozdrav (gost1), da iskoristim priliku da ostavim moj mobilni u SCG-u 063/7496054. Kada dodjes javi se. Svidja mi se idea o tome da se "povratnici" okupimo i organizujemo nekakav skup. Srdacne pozdrave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goodboy_bg:E bre ljudi koj ste * bezali odavde a sad kukate,sunce tudjeg,neba,rodna gruda.bla.bla.bla.Ma zabole me za rodnu grudu kad bi samo znali koje je ovde *,ne bi ni pomosljali na povratak.Posebno posle izbora,RADIKALI SKORO POBEDILI!!!Koji smo mi narod kad glasamo za takve kretene!Ja zivim u Beogradu i on je najveca palanka trenutno u Srbiji.Ma ljudi sedite gde ste i radite,stvarajte i NE POMISLJAJTE NA POVRATAK.![]()
Pomaze Bog!Posto si u Melburnu,hajde saznaj mi e-mail adresu od Vjekoslava Arnauta.Radio je sa mnom u R.Srpskoj i prije par godina je otisao u Australiju.RADOMIR:Pozdrav svim posetiocima.
Nedozvolite da vasa buduca pokoljenja neznaju ko su i odakle su.Nemamo pravo oduzeti im to.
Braco,dosli videli,pa hajde da se vracamo.Samo je jedna rodjena ZEMLJA SRBIJA I CRNA GORA!!!!!!
Nijedno sunce grejati nas nece,kao sto greje sunce zemlje svoje.
Pozdrav svima
Radomir Vidric
Melburn -Australija
xox_Pcelica_xox:Jedva cekam da se vratim u Jugu!!![]()
Kao sto je Aleksa Santic rekao:
OSTAJTE OVDJE, SUNCE TUDJEG NEBA NECE VAS GRIJAT K'O STO OVO GRIJE!!![]()
Samo idite na zapad ako bas morate i ako hocete i zelite da zbog pisanih para izgubite dio sebe. Ovdje su ljudi roboti i zrtve sistema koji ne donosi nikome srecu istinsku.
Ajte reci te mi ljudi, kako moze da bude sretan zivot u kojem se samo radi jede i spava? i sutradan ponovo radi jede i spava?
Ma slusaj te vi ljude koji su vidjeli kako je i tamo i vamo. Vi sto nikad niste bili ovdje u inostranstvu to hocete jer je uvijek bilo TUDJE SLADJE..
Kojot:xox_Pcelica_xox:Jedva cekam da se vratim u Jugu!!![]()
Kao sto je Aleksa Santic rekao:
OSTAJTE OVDJE, SUNCE TUDJEG NEBA NECE VAS GRIJAT K'O STO OVO GRIJE!!![]()
Samo idite na zapad ako bas morate i ako hocete i zelite da zbog pisanih para izgubite dio sebe. Ovdje su ljudi roboti i zrtve sistema koji ne donosi nikome srecu istinsku.
Ajte reci te mi ljudi, kako moze da bude sretan zivot u kojem se samo radi jede i spava? i sutradan ponovo radi jede i spava?
Ma slusaj te vi ljude koji su vidjeli kako je i tamo i vamo. Vi sto nikad niste bili ovdje u inostranstvu to hocete jer je uvijek bilo TUDJE SLADJE..
A nije vise ni juga![]()
![]()