Браћо Руси, казнили сте нацисте!

Jel ti stvarno misliš da su napali Ukrajinu zbog nekih nacista??
Da li stvarno misliš da je Rusija kroz vekove slučajno postala najveća država na svetu?

Sve je bilo i sad je golo otimanje. Najveći rudno - industrijski basen u Evropi + nepregledna plodna polja. Alavost bez granica. Prema tome oni neće stati dok ne budu zaustavljeni.
Да ли би нам знао рећи од кога су отели ту територију? Од леда и снега?

Овако сагледај америчку ситуацију.
Идеш ти улицом и видиш неки снажни мушкарац бије неку нејач, жену, дете ...

Прво се направиш да не видиш,
али снагатор се не зауставља на једном шамару или чврги,
напротив, он наставља да злоставља нејач.

Да ли ћеш продужити даље,
надајући се да ће се насиље зауставити само од себе,
или ћеш помоћи жртви ?

Пази,
са тобом под руку иду твоји жена и двоје деце.
Сви гледају шта ћеш ти предузети ...
Мислиш овако нешто?
americkiZlocini.jpeg

Сад станите и вратите се у касарне, пустите да видимо дејство казне !

Ако је преостало нациста, кренуће алаво у напад на Русију.
Тад им вратите стоструко и цео свет ће бити уз вас.

Иначе овако, сад је јако тешко бити са ваше стране !
Верујте !

Ја не могу, посвађах се са најбољим другом !

Питао сам га какво је то гађање солитера,
он то оправдава, спомиње ми неке лабораторије ...
Ушли у другу годину ратовања и свега 120км у дубину територије, а до краја западне границе Украјине има још 1200км.
Ако Руси годишње напредују 100ак км, да ли то значи да ће има требати 10 година да освоје целу Украјину ?
Хоће ли Путин доживети то ?

А хоће ли после Руси да казне и своје нацисте ? Па ми у Србији да имамо комунистичку партију која осваја скоро 20% као што имају у Русији, или 15% као што је у Украјини, па ми бисмо имали више нациста него Русија и Украјина заједно.
Где се комуњаре запате, ту се појаве и нацисти, хране једни друге мржњом.

Koji su ti manje simpatični, kao podržavaocu Putina
Путина не подржавају само украјински неонацисти, сви други европски и светски неонацисти су мање више на његовој страни, неки су и на његовом платном списку.
Комунистичка партија Русије је такође Путинов вазал. Да су којим случајем то прави комунисти и да су критичари власти, Путин би их сасекао у корену и не би ни постојали.

Da, zato pišem da je Moskva centar nacizma
Па има ту више центара, Вашингтон (Трамп ККК), Париз (Ле Пен НФ), Беч, Кијев (Азов, десни сектор), Италија ...

И то нису нацисти, већ неонацисти, то је нови облик нацизма. Рецимо у Москви је било Јевреја који су били скинхеди. Јбга и Јевреји су белци, посебно су бели ови са истока.

Наш неонациста Фирер је побегао у Италију где су га дочекали италијански идеолошки истомишљеници. Што није побегао у Москву ?

Back