Bracni krevet

Rekla sam muzu da opet hocu bracni krevet, dosta mi je ovo sto spavamo u istoj sobi, ali na dva kreveta (silom prilika)
Prvo sto cu da nabavim kad izadjem iz ovih prozora je bracni krevet i necu da izlazim iz njega !

Ima zena koje jako nemirno spavaju...

Nije vazno koliko je veliki krevet..

Jednom mi se dogodilo u snu da me je jedna tako nezgodno odalamila, da su mi suze pocurile...

Tada sam joj rekao nesto jako gadno, da je kasnije uvek imala lak san....

A ima nekih koje se jako guraju...Kako god da se namestim - odgura me na sam kraj kreveta. Moram da strepim da ne padnem sa kreveta.
I jos povuce celu deku ili jorgan za sebe!

A opet neka se tako pribije da ne mogu da disem....Budim se sanjajuci da sem ispod leda i da ne mogu da izadjem na povrsinu...
Odguram je od sebe, a ona malo polse opet....

Sav se, s oprostenjem - podparim...

Meni je jako tesko da spavam u bracnom krevetu.....A vama?
zato i nije svako za svakog nego se trazi kompatibilan partner

То је кад имаш 26 година..кад имаш 20 више и скоро пола века спаваш с неким у кревету..:)
Шалим се, али, у последње време умем да спавам у другој соби, мирнија сам, кад ми је потребно да се одморим, да се наспавам..
Волим да заспимо заједно, али умем да се ,,преселим'' у току ноћи, кад он хрче, кад бих да се ,,ширим'' по кревету..

bash.
u prvom braku sam obozavala da spavam u bracnom krevetu..i grljenje, i sve redom
u drugom braku cu insisitirati ne na odvojenim krevetima, vec na odvojenim sobama:D
ps. ako nadjem dovoljno tolerantnog muza:rumenko:

bash.
u prvom braku sam obozavala da spavam u bracnom krevetu..i grljenje, i sve redom
u drugom braku cu insisitirati ne na odvojenim krevetima, vec na odvojenim sobama:D

E moj je takav! :D Tolerise dve sobe (terasa im zajednicka :rumenko:), ali ne tolerise, kad mu se spava, suskanje knjigom, upaljenu lampu do kasno u noc, komp. muziku ili tv. :aha:
I tako... :lol:

То је кад имаш 26 година..кад имаш 20 више и скоро пола века спаваш с неким у кревету..:)
Шалим се, али, у последње време умем да спавам у другој соби, мирнија сам, кад ми је потребно да се одморим, да се наспавам..
Волим да заспимо заједно, али умем да се ,,преселим'' у току ноћи, кад он хрче, кад бих да се ,,ширим'' по кревету..

е слино је и код нас
док нисмо имали деце, спавали смо заједно, то се подразумевало
у соби где су била 2 кревета, ми смо спавали на једном
е од како су на свет дошла деца, стигао је и умор и све што иде уз то

pa sad ne znaci da ako su nam kreveti odvojeni da je sve ostalo odvojeno
bar mogu da spavam s mirom, posto se on nogeta i okrece i prevrce, bar mogu da spavam
a Mindjusica je bas na njega
Kad smo bili na zimovanju i nas dve spavale u istom krevetu uspekla je u snu da klepi po licu, da me izgura i da mi napravi dve modrice

Ne pamtim vreme kad smo spavali u istoj prostoriji. E sad posle mnogo, mnogo godina mm je dosao na ideju da bi nam lepse bilo zajedno ali boricu se do smrti ako treba da ostane tamo gde jeste. Ne da mi se navikavati ponovo na njega nocu i to sad kad je tezi 20kg i kad hrce 20 puta glasnije. Volim svoj nocni mir, jer u kuci sa troje dece to je jedini mir koji mi je preostao. :)

bash.

pa missim aj da si neka riba pa da ti se ispuni želja, nego em skrndelj em zahtjevan, missim sanse da nadjes takvog su ravne nuli :))))
ili ako dobro kuvash pa da te drži covjek u kuci zbog toga, onako ko kucnog ljubimca, pa onda bi i moglo to odvojeno da ne gleda zla ochima :))))))))))))))

Poslednja izmena:

Back