Prvo rekles, nisam ja muz...mada otac deteta...hmmm
a drugo, seratoru, nisam ja dexter

volim te ponekad
malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo rekles, nisam ja muz...mada otac deteta...hmmm
a ja hoću da budem glavni 'ebač na svadbu! S jednom kumom ću u wc-u, s deverušom u podrumu, s nekom strinom ću u automobilu, a sa mladom- makar i u senu!![]()
volim te ponekad
malo
savobonjovi,nemoj sad
volis ti mene malo vise, samo to drzis duboko u sebi....tamo gde niko drugi sem bajsa nije zalazio....
ubih sebe u pojam sa bajsom, ali moram malo da smaram....jekaco...
nije tacno
a volim kad me zoves jekaco
iako zvuci kao da zoves kravu -.-
@milica-fala,cenimo
a kumovi,ste videli sad,morate da se pokazete![]()
samo se vi skumite,a za par godina ima krv da padne...Kumovi se volu ko Šeki i Toma...
DEXTERU, mogu li samo malo da ti razbijem tu tvoju ružnu facu?Prvo rekles, nisam ja muz...mada otac deteta...hmmm
savobonjovi,nemoj sad
valjda ko Šešelj i Vuk Drašković? Oni su kumovi, a Šešelj i Toma su samo drugovi,... a ne Šešelj je kum, a Toma je tvoj drug?!
DEXTERU, mogu li samo malo da ti razbijem tu tvoju ružnu facu?
e sad sam rešio da ti bijem DEXTERA, ako staneš između mene i njega, znaj da ću ubiti tebe, pa će on ubiti mene, pa ćemo moći lepo u Limbu da se 'ebemo ko pravi mali đavolčići! Osim ako me KUM đavo ne baci u neki gori krug paklaz!![]()
kekekeke -.-...mozes da pokusas...i da jekacu ne diraj...nju samo CAPRIOLO moze da 'ebe....
jel' taj neki dobar?
@savabonjovi-oladi malo sa pricom
neces me je.bati pa ad se ponovo rodis
jedno milijardu puta
domaci proizvodjac...nije los...moze da prodje....
e a jel si cula da su se pojavili novi transformersi? bajsevi koji se transformisu u ljude i suprotno....ja sam taj...psssttt
Evo da javim.
Nudim brak u onu shto nijednog kao mene nije imala.
Shto ima prsa i glas ko u tice.
Shto ne kuka ko kukavica kad joj nije po volji.
Shto nema problema da nosi charshav na glavu i duge charape vunene zbog erticizma.
Shto joj ne smete dlaka ni moja a ni svoja.
E, toliko sada, pa neka se javi!
eee zar na tinejdjerima![]()