Bračna klopka za muškarca

A imam utisak da je ranije sve bilo nekako drugačije... prirodnije. Tu mislim na neki period od pre možda 20 godina pa nazad.
Sad, mislim da ljudi previše očekuju od tog braka. Gledaju slike zaljubljenih parova po društvenim mrežama. Sve pršti od poljubaca, srca, zajednički izlasci, letovanja, restorani... I onda se postavljaju pitanja, kako oni tako lepo žive, zabavljaju se, vole, uživaju a ti čamiš kući, a ovaj tvoj prdonja spava na kauču dok ti razmišljaš kako platiti račune i kako da podneseš stres na poslu.
A lično znam nekoliko takvih brakova u kojima uprkos bajnoj i sjajnoj predstavi, ne valja baš ništa.
E ovo je najgore i najopasnije ubedljivo. Ceo život radiš nešto i boriš se, a opet ništa od toga i na kraju opet pukne.

Mislim da je ovde u pitanju ono - sit gladnom ne veruje. Evo ja koji nemam decu kažem da to uopšte nije tako lako. Ja stvarno ne znam kako ti ljudi koji imaju decu a imaju primanja kao ja uopšte opstaju. A da napomenem da meni i nije tako loša plata. Evo ne znam, života mi.
I ovo isto - pare, za većinu ljudi to je baš ono frka, a biće sve gore
Meni lično i nije, ali za većinu druga priča

Ne,nije to dramoseranje...
Ja znam ljude koji su cesto u situaciji da resavaju da li ce za ostatak novca koji imaju da kupe lekove sebi ili hranu deci.
Ljudi koji nisu hteli da se predaju,guraju,rade i vise poslova odjednom,plate zna se kakve su kod vecine poslodavaca...itd.
Ne bi prihvatli poklon od bilo koga od nas (mislim na novac).
Veruj mi da je nekome i 50e enormni trosak.
Onda taj odnos za ****** nije..posto ima i mnogo gorih stvari..sada zamisli sve najgore stvari koje ti padnu na pamet..jel ta osoba tu?Sto onda gubiti vreme?

Back