hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.156
u stvari gde ga i nalaziš? drugarice iz škole? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hirka intimnost se iznosi onoliko koliko to svako od nas želi...u stvari gde ga i nalaziš? drugarice iz škole?![]()
Hirka intimnost se iznosi onoliko koliko to svako od nas želi...
Naterace ih da stvore nesto onda ce im uzet to nesto I opet ce bit na nistosimptomaticno je da se braka najvise plase oni ''muskarci'' koji nemaju nista, potpuno ubedjeni da ce im neka zla vestica uzeti to njihovo nista![]()
Ali opet ima i logike - sirotanko poput mene mora da čuva i to malo što imaNaterace ih da stvore nesto onda ce im uzet to nesto I opet ce bit na nisto
E ovo je najgore i najopasnije ubedljivo. Ceo život radiš nešto i boriš se, a opet ništa od toga i na kraju opet pukne.A imam utisak da je ranije sve bilo nekako drugačije... prirodnije. Tu mislim na neki period od pre možda 20 godina pa nazad.
Sad, mislim da ljudi previše očekuju od tog braka. Gledaju slike zaljubljenih parova po društvenim mrežama. Sve pršti od poljubaca, srca, zajednički izlasci, letovanja, restorani... I onda se postavljaju pitanja, kako oni tako lepo žive, zabavljaju se, vole, uživaju a ti čamiš kući, a ovaj tvoj prdonja spava na kauču dok ti razmišljaš kako platiti račune i kako da podneseš stres na poslu.
A lično znam nekoliko takvih brakova u kojima uprkos bajnoj i sjajnoj predstavi, ne valja baš ništa.
I ovo isto - pare, za većinu ljudi to je baš ono frka, a biće sve goreMislim da je ovde u pitanju ono - sit gladnom ne veruje. Evo ja koji nemam decu kažem da to uopšte nije tako lako. Ja stvarno ne znam kako ti ljudi koji imaju decu a imaju primanja kao ja uopšte opstaju. A da napomenem da meni i nije tako loša plata. Evo ne znam, života mi.
I ovo isto - pare, za većinu ljudi to je baš ono frka, a biće sve gore
Meni lično i nije, ali za većinu druga priča
U Vodokotlićutebi nije a izbegavaš porodicu
oni imaju porodice i frka im je
misliš da bi tebi finansijski deo bilo laganica da imaš decu
*
gde leže pare, jel i to čuvaš kao tajnu
U Vodokotliću![]()
nije mi jasno sto ljudi kupuju leba kao i vecinu drugih stvari kad se u hiperprodukciju stvari pola od toga bacaAli opet ima i logike - sirotanko poput mene mora da čuva i to malo što ima
A ti jesi još uvek na *Džaba-Lebu* ko onomad?
Onda taj odnos za ****** nije..posto ima i mnogo gorih stvari..sada zamisli sve najgore stvari koje ti padnu na pamet..jel ta osoba tu?Sto onda gubiti vreme?Ne,nije to dramoseranje...
Ja znam ljude koji su cesto u situaciji da resavaju da li ce za ostatak novca koji imaju da kupe lekove sebi ili hranu deci.
Ljudi koji nisu hteli da se predaju,guraju,rade i vise poslova odjednom,plate zna se kakve su kod vecine poslodavaca...itd.
Ne bi prihvatli poklon od bilo koga od nas (mislim na novac).
Veruj mi da je nekome i 50e enormni trosak.
Slazem se ja sa tobom da to nije najgore od svega.Ali je bas o novcu i bila prica,kao da je nekome lepo kad nema dovoljno za osnovne potrebe,a takvih ljudi realno ima.Onda taj odnos za ****** nije..posto ima i mnogo gorih stvari..sada zamisli sve najgore stvari koje ti padnu na pamet..jel ta osoba tu?Sto onda gubiti vreme?
Moze bitiZato treba biti agresivna alapača ali mekog i elastičnog srca, kao ja... i povremeno Riley Reid