Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Da li u braku i van njega, pitanje je za one koje spremaju klopu muškarcima, spremate klopu istog kvaliteta i ukusnosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно, пре брака је врхунски лвл кулинарства, у браку му после направиш сендвич понекад. Можда.Da li u braku i van njega, pitanje je za one koje spremaju klopu muškarcima, spremate klopu istog kvaliteta i ukusnosti?
Sendvič sa drugaricom, tzv. ljubavni sendvič, ili pričamo o nečemu drugom?Наравно, пре брака је врхунски лвл кулинарства, у браку му после направиш сендвич понекад. Можда.
Драга гладан сам ај спреми нешто сендвич. Тај сендвич.Sendvič sa drugaricom, tzv. ljubavni sendvič, ili pričamo o nečemu drugom?
I ti šta ćeš, spremiš.Драга гладан сам ај спреми нешто сендвич. Тај сендвич.
Udaj se za roštiljdžiju!ja očekujem da u braku meni neko sprema klopu, ne razumem zašto bih se inače udavala..
МождаI ti šta ćeš, spremiš.
izvini, ali ja nisam površna kao neki, pa da po profesiji biram muža..Udaj se za roštiljdžiju!
Pa sigrno ti neće urolog sprema klopuizvini, ali ja nisam površna kao neki, pa da po profesiji biram muža..
otkud znaš da neće? tako si pun predrasuda.. : (Pa sigrno ti neće urolog sprema klopu)))))
Spremiš nešto da pokvari stomak, onda nema bežanja!pa ne, kad ga uhvatim u klopku onda spremam jos bolju klopu da ne pobegne
sve znasSpremiš nešto da pokvari stomak, onda nema bežanja!
Nisam sreo da neka bolje od mene kuva,tacnije uopste ne kuvaju
Joj to je fora, ne padaj u klopku
Jbg,na nešto mora nekad i da se "pada"!Joj to je fora, ne padaj u klopku