bračna fama

zar se ne pravi od tog braka prevelika fama? ljudi uvek mogu da se razvedu, zar ne? nemojte, molim vas, samo decu da spominjete i tako to. u čemu je težina tog papira, pa je to,kao, ozbiljnije od života udvoje bez potpisa kod matičara? engleska nema pisani ustav, pa to ne znači da je kod njih vladavina bezakonja. naprotiv.

Ne znam da l` sam razumela shta si hteo da kazesh.. Papir je u sushtini nepotreban, i ume da napravi veliko njeSra, zato shto ljudi podsvesno kapiraju da vishe "ne zele", nego se "podrazumevaju".. No, to je tema za prichu..
Ali, generalno nije lako razici se u nekim zrelim godinama. Krenuvshi od toga da si spreman da procenish i izaberesh osobu sa kojom zelish da provedesh zivot...ulozish sto posto sebe u sve to, i PUF... Razlog "razvachenja" je uglavnom strah, ili iskrena zelja da se, ako je moguce, stvari poprave.. Zakljuchak je da nije bash lako i isto shutnuti nekoga u petnaest i u tridesetipet..

Ne znam da l` sam razumela shta si hteo da kazesh.. Papir je u sushtini nepotreban, i ume da napravi veliko njeSra, zato shto ljudi podsvesno kapiraju da vishe "ne zele", nego se "podrazumevaju".. No, to je tema za prichu..
Ali, generalno nije lako razici se u nekim zrelim godinama. Krenuvshi od toga da si spreman da procenish i izaberesh osobu sa kojom zelish da provedesh zivot...ulozish sto posto sebe u sve to, i PUF... Razlog "razvachenja" je uglavnom strah, ili iskrena zelja da se, ako je moguce, stvari poprave.. Zakljuchak je da nije bash lako i isto shutnuti nekoga u petnaest i u tridesetipet..

dobro si to primetila. apsolutno tačno

jao jao
tezak je zivot vas ljudi
evo grcam se u suzama :sad2:

jeste, jako je tesko

ljudi su prosti i zene i muskarci (uglavnom i cast izuzecima) pa pohrle ko mutavi na burme i potpisivanja i zakonom uredjenu zajednicu da bi se kasnije ogovarali i smarali kako im je tesko ali vec su se zarekli

sve vec gotovo, servirano, samo potpishi ti lepo da volis i da se obavezujes mi smo tu da zastitimo tvoju ljubljenu i tvoju decu od tebe u buducnosti i tebe od njih. Mi smo sve to lepo uredili zajedno sa teatralnim pompeznim cirkusom AKA svadba, tvoje je samo da potpishesh

blah

well not me anyway..

nije toliko problem zelja i podrazumevanje koliko je problem uredjenje od strane treceg i trecih lica, koliko je to stanje hleb preko pogache, nije dosta ljubav treba svadba? Nije dosta rech treba potpis?

kako da ne... al juche

ako misle da se ostavljaju bolje da se ne vezuju nikako. Ali da ima svakakvih ljudi zato svi lepo pelc potpis sa 415 strana predbrachnog ugovora i malo dva svedoka svi po 6 da nabave

a ovo za razliku u godinama ljudi se ne menjaju preko noci bas tako lako. Ko je dileja u 30 vrlo verovatno je bio dileja i sa 15 tako da trazili ste pesmu za ples sad izvolte igrajte

kakve veze cirkus aka svadba ima sa bracnom zajednicom pred zakonom i potpisivanjem doticnog papira?

ama bas nikakve.
nemoj da mesas pojmove da opravdao stav.ako ti fale argumenti potrudi se bolje a ne da potezes nekakve svadbe.

kakve veze cirkus aka svadba ima sa bracnom zajednicom pred zakonom i potpisivanjem doticnog papira?

ama bas nikakve.
nemoj da mesas pojmove da opravdao stav.ako ti fale argumenti potrudi se bolje a ne da potezes nekakve svadbe.

listen...

AKA svadba je samo ceremonija dotichnog potpisivanja i kao takva ima veze jer je kulminacija dotichnog procesa parodije na da ti kazem upljuvak na ljudskost....

ama bash svakakve

ne mesham ja nishta vrlo sam kvalificiran da o tome pricham

ne opravdavam ja svoj stav zabole nekog za moj stav on je takav kakav je zabole i mene za moj stav

kakvi bre argumenti

necu iz uctivosti da kazem sta zaista mislim o tome AKA sra.nju jer se kao neshto uctivost
ustavri je to gov.no od ovce

josh jedan sistem kontrole i srozavanja
josh jedno volshebno komu i ex komu.nistichko sranje
ne u tom smislu komunisticko kroz politiku vec komunisticko kroz oblik kontrole

zabava za sirotinju if I might add
duhovnu i moralnu i u svakakvom drugom pogledu sirotinju
ali nije bitno moje mishljenje ono je skroz subjektivni oblik individualne sudbine i nimalo se ne trudi da promeni stanje stvari
ono kao takvo jeste samo jedna staisticka greska pred morem ljudi (muskaraca i zena) vezanih u holy matrimony

nisu oni ludi svako nesto racuna svi znaju zasto
ali iz tog subjektivnog licnog misljenja ne da su mi smesni vec mi je zalost koliko su primitivni

i tako dalje...

Poslednja izmena:
a jeste....nikad sami sebe ne iznenadite reakcijom na nesto....nikad ste niste promenili u zivotu,isti ste sada ko i pre pet godina,a takvi cete biti i za petnaest...i tako...hau jes nou.nema ljubav nikakve veze sa tim,svi se menjamo,nekad na bolje nekad na gore i bilo bi vrlo hrabro reci "ja nikad ne bih uradio tako nesto" za stvari koje mogu da se promene u jednom danu.

a jeste....nikad sami sebe ne iznenadite reakcijom na nesto....nikad ste niste promenili u zivotu,isti ste sada ko i pre pet godina,a takvi cete biti i za petnaest...i tako...hau jes nou.nema ljubav nikakve veze sa tim,svi se menjamo,nekad na bolje nekad na gore i bilo bi vrlo hrabro reci "ja nikad ne bih uradio tako nesto" za stvari koje mogu da se promene u jednom danu.

yeah
zato se "u dobru i zlu" ustvari misli na "dok je dobro"

za zlo ima uredjen proces punjenja dzepa advokatima sudstvu i trach serije za poznanike i prijatelje

Da je dosta rec, nikad se u privredi ne bi potpisivali ugovori :lol:
Ako drzis rec, nece ti biti problem da to i pismeno potvrdis.
Cim je to problem, odmah znam s kakvim "bizniSerom" imam posla :mrgreen:

jeste samo sto u privredi i ekonomiji se pretpostavlja da hoces da zaradish
a u odnosima sa voljenim da hoces da dash a ne da se stitish

uporedjivanje te dve stvari nema nikakvog osnova
potpis postoji na oba mesta ali poslovni potpis rado ako se vec zahteva
ali brachni potpis nikad i ako je volim pa reshi da zbog toga zapali dalje
whatever...

ma da....samo sto si u zlu prevideo neke stvari,verovatno podsvesno :lol: ajde napregni se pa se seti sta se jos regulise u zlu :)

nisam ja nishta prevideo a to shto govorim na ovu temu svi vi dobro kontate samo nemate petlju da priznate

zato shto ste odvec prorachunati ili sa gomilom loshih iskustava tudjih ili sopstvenih to nije moja stvar..

zar se ne pravi od tog braka prevelika fama?

Ma to je totalna glupost, ne znam zašto to uopšte i postoji, ko je još spreman da voli nekog drugog na duži vremenski period, napravi mu decu i još sme da pismeno dokaže svoju ljubav i vernost preko papira kad posle taj papir mora da pocepa ne uspevši da održi to što je na njemu napisao?
Majmuni imaju sezonu parenja, razmnože se i posle nastave da žive normalno ko majmuni a mi ovde izigravamo kao neke ljude, nešto što ne spada u majmunsku grupu, baš kao neki ludaci... majmuni su zakon.

Back