Bračna apokalipsa

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Rasturanje SVETE TAJNE BRAKA je greh nad grehovima
Medjutim za komšiluk je bitno ono slikanje pred crkvom a ne za mladence

Rasturači SVETE TAJNE BRAKA naplaćuju 50 evra po učenju i 200 evra po pevanju
a kažu da su kršteni?

Pop ne bi dozvolio rasturanje SVETE TAJNE zbog samoljubive individue (uvek je neko samoljubiv)
ali zato Sotonini advokati pristaju... BOG ĆE IH SPALITI!

Pa uvek su bogati imali vise problema u braku, mozda bas zbog toga sto ih nisu imali sa egzistencijom.

meni licno je drago sto je proslo ono vreme kad se zenskom detetu na polasku iz kuce govorilo: Ili u vodu ili o drvo u goru ali kuci se vise ne vracaj.(barem kod nas u Bosni) ali isto tako mislim da se presla mera i da sada ne samo mlade vec i starije zene izlaze iz braka kao da odlaze na posao, ne razmisljajuci kuda i kako sutra i nemajuci razumevanja ni za kakav problem, naviku ili manu. ne shvataju da brak kao i zivot ima uspone i padove i da to sto je nesto krenulo lose ne znaci da ce ostati tako. Nemamo vremena ni strppljenja da sacekamo da prodje lose i opet dodje dobro. Neko nas je pogresno informisao da uvek i uvek mora i moze biti dobro.
Primetim sve je vise razvoda u ljutnji, besu i iz inata.

Ponekad ne znam sta da kazem detetu. Ni trpi ni ne trpi ni veruj ni ne veruj ni cekaj ni nemoj cekati. Ucim je da ne reaguje na prvu ali da i ne trpi predugo ono sto je cini nesrecnom. U prvom slucaju pokajat ce se u drugom slucaju pokajat ce se.

Bosančice pokupile beogradske momke na bosanske emocije...
Bosanci malo teže sa gradskim curama :mrgreen:

Čudna ta korelacija...

Nemam pojma, imam samo jednu poznanicu koja se udala za Beogradjanina i vidim grdno se pokajala. Sve ostale se udale pocetkom rata u izbeglistvu negde u unutrasnjosti i sve redom se razvele. Samo iz mog odeljenja iz srednje skole ravno osam.

Nisu cule za onu: Beri zelje oko sebe, sto je sigurno, sigurno. :)

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/376781/Tom-Kruz-prvi-put-otvoreno-o-razvodu-Bio-sam-zatecen

http://www.blic.rs/Zabava/376812/Fi...razvod-Gorana--Ivanisevica-i-Tatjane-Dragovic

Kao što vidimo, ni lepi i bogati, uspešni, nisu pošteđeni bračnih brodoloma....da li je problem neviđenio porast apiteta ženskih osoba, koje bi sve odmah i po svaku cenu....ili je jednostavno došlo takvo vreme da svako misli prvenstveno na sebe?

Da li mislite da žene igraju pogrešno?
Malo mi je cudna predrasuda da su ljudi kjoji ne mogu da opstanu u braku sebicni, misle na sebe, a da su oni koji mogu nesebicni i da se zrtvuju. I ljudi koji su u uspesnim brakovima taj trud da brak uspe ulazu takodje zbog sebe. Isto tako oni koji se rastanu, verujem da bi rado postedeli sebe razvoda, ali jednostavno nije uspelo.

Da, ljudi uvek misle prvenstveno na sebe (izuzetak su jedino deca koja su vecini apsolutni prioritet).

Jos mi je cudnija pretpostavka da su zene te koje su odgvornije od muskaraca za bracni neuspeh :dontunderstand:

Poslednja izmena:

Back