Bozije srce

anajade

Elita
Poruka
17.680
Народ је мој прионуо за отпад од мене; зову га ка Вишњем, али се ниједан не подиже.

8. Како да те дам, Јефреме? Да те предам, Израиљу? Како да учиним од тебе као од Адаме? Да те обратим да будеш као Севојим? Устрептало је срце моје у мени, усколебала се утроба моја од жалости

Ovaj odlomak osije 11 pokazuje sto se desava u Bozjem srcu u vezi s pobunom njegovog naroda. Njegov gnev i njegovo saosecanje ratovali su u njemu.
Mnogi ljudi misle da je bog neko nepomicno bice neki skup hladnih pravila kojih se treba pridrzavati.
On je zivi bog koji zeli zivi odnos s ljudima.

Na nama je da njegovo srce ne bude tuzno nego veselo.

. И не ожалошћавајте Светог Духа Божијег, којим сте запечаћени за дан избављења.

Народ је мој прионуо за отпад од мене; зову га ка Вишњем, али се ниједан не подиже.

8. Како да те дам, Јефреме? Да те предам, Израиљу? Како да учиним од тебе као од Адаме? Да те обратим да будеш као Севојим? Устрептало је срце моје у мени, усколебала се утроба моја од жалости

Ovaj odlomak osije 11 pokazuje sto se desava u Bozjem srcu u vezi s pobunom njegovog naroda. Njegov gnev i njegovo saosecanje ratovali su u njemu.
Mnogi ljudi misle da je bog neko nepomicno bice neki skup hladnih pravila kojih se treba pridrzavati.

. И не ожалошћавајте Светог Духа Божијег, којим сте запечаћени за дан избављења.
kao i covek i bog ima emocija, oseca tugu, radost, uzbudjenje, bes, nervozu....
znaci ima i nervni sistem

A kako cuje i vidi bez da ima usi i oci haha
kako nema??

image-5-300x225.png

eto ima sve komplet

Po bibliji kako god okrenes samo cike su u pitanju haha
u prvoj mojsijevoj Bog (kao muskarac) razgovara za Avramom, i cak cuje saru kako se smeje
znaci ima usta da kaze i usi da cuje

13. Тада рече Господ Авраму: Што се смеје Сара говорећи: Истина ли је да ћу родити кад сам остарела?
14. Има ли шта тешко Господу? Догодине у ово доба опет ћу доћи к теби, а Сара ће имати сина.

a malo dalje ima i oci da vidi

20. И рече Господ: Вика је у Содому и Гомору велика, и грех је њихов грдан.
21. Зато ћу сићи да видим еда ли све чине као што вика дође преда ме; ако ли није тако, да знам.

ovde je interesanto da Bog ne zna taco sta se dogadja u Sodomi i Gomori, on je dobio neke informacije (valjda od nekih sluzbi u raju koji ga obavestavaju o svemu sta se desava) ali u ovom slucaju zeli da ode sam tamo i licno vidi i uveri se dali je to tako ili su u pitanju dezinformacije

Blago ludima njima je citat dokaz.
Koliko ludih toliko citata dokaza.

Back