Bozije naocare na ocima

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.133
Zanimljivu pricu , ne znam da li je pametna jos nisam razmisljao o tome ima jedan od onih TV propovednika..

Hodamo uz pomoc vere a ne uz pomoc gledanja....
I onda nam trebaju sociva , naocare sa bozijim pogledom na stvari....

E sad, ja ne znam takve vernike, a rekoh znam tj delim vernike na 3 vrste, a ta mi ne postoji....to bi bila 4ta..

Nije da nema ljudi koji to rade, ja to koristim kad kazem bogougodno ponasanje, ali to je moja transformacija nekih osnovnih religijskih odnosa i receptura kako se pravi odrziv ljudski zivot i razvoj....
Osnova je u propovedanju , ali ne do kraja....jer neki krajevi se suprotstavljaju osnovi , slobode koja je data da bi covek spoznao kuda treba da ide...nesto kao dete, data mu je sloboda , ali da otkrije sta je dobro sta lose, a da ne mora sve da plati kreiranjem sopstvenog iskustva....ali saucesnistvo u ukupnom iskustvu da...

Nekad davno su se ovde raspredale teorije o strategijama prezivljavanja zivotinja , gde i nacin razmnozavanja utice na tu strategiju....mnostvo , periodicno mnostvo , bilo je 4 ili 5 strategija kod zivotinja u vezi razmnozavanja koje uticu na strategije prezivljavanja..

Back