BOZIDAR DJELIC BICE NOVI PREMIJER SRBIJE

Прц Милева:
Ovde se postavljaju teme kao ideološki makrobioni tipa šta bi bilo kad bi bilo da neko vlada svetom. Đelić neće biti premijer i može da kukuriče koliko hoće.

Sama koncepcija teme je glupa do bola (ako se uopste moze govoriti o koncepciji u ovom slucaju):
"Kad" (tj "ako") Miki postane premijer, "valjda ce Srbi shvatiti da je to jedina karta na putu ka Evropi"?
Sta je jedina karta? Miki Maus?!?!

Ne daj boze, sutra se saplete o pertlu, padne i polomi vrat, i mi izgubismo jedinu kartu za Evropu ?!
Svasta :roll:

Mladja svira, a Miki peva svojim mocnim glasom....
To su bila vremena....idila i ekonomsko blagostanje zemlje proizaslo iz ovog srecnog braka :D

vikend3_2.jpg

Salvantis:
Prvo "ako ce mi biti lakse"? Hm, nemam pojma sta pokusavas da kazes, valjda nekakva uvredica, sta li :confused:
Drugo kom vojvodi?
Trece uopste ne pisem o temi (jer ne znam sta bi o tako glupavoj recnici bilo ko mogao da pise), vec povodom postavljanja teme.
Cetvrto ne ocekujem od tebe da uocis razliku u navedenom...

Peto Miki je ime, a Maus je prezime :D

1. Mislila sam da se ne bi toliko nervirao. :razz:
2.Pa onom jedinom vojvodi koji jos ima tu, nicim zasluženu, titulu.
3.Za ovo treće si sam sebe demantovao.
4.Uočila sam razliku i shvatila ovo sto sam nvela pod 3.
5.Miki jeste ime, ali bih ja , da sam na tvom mestu, ipak vise volela da me zovu Miki Maus nego Turčin. :roll: :-P :razz:

sunflowerv:
1. Mislila sam da se ne bi toliko nervirao. :razz:
2.Pa onom jedinom vojvodi koji jos ima tu, nicim zasluženu, titulu.
3.Za ovo treće si sam sebe demantovao.
4.Uočila sam razliku i shvatila ovo sto sam nvela pod 3.
5.Miki jeste ime, ali bih ja , da sam na tvom mestu, ipak vise volela da me zovu Miki Maus nego Turčin. :roll: :-P :razz:
1.Marice, ovde se nerviras samo ti, i to dobijes histerican napad svaki put kad se spomene Miki Maus. Nemoj, dobices i alergiju :D
2. Pojma nemam o cemu pricas, pomesala si teme, price, kao i sve ostalo. Sredi se pa pocni ponovo (ako je to moguce, a sumnjam).
3. Mislis? Pogresno ponovo :roll:
4. Aha, jesi, ali mikijeve usi :lol: . A ono sto si nVela je jasno samo tebi....
5. Hm, ti si izgleda neciji klon? Da pogodim ciji :D . Nego to sto si napisala, znaci da te neko naziva i turcinom?! Sto jel imas brkove :shock:

6. Miki Maus :D

Back